Merhaba;
ben uzun bir süredir wordpressle calışıyorum.ancak bu sefer bir sorunla karsılaştım.guncellestirmemi yaptım herşey cok ıyı sonuclandı ancak admin panelıme gıremedım.lost passw. yaptım olmadı sql den degısıklık yaptım(md5 yapısından ) surumler 2.3.1 den 2.6.2 hiçbir cözüm noktası bulamadım yabancı siteleride inceledım aynı sorunu yaşayanlar var ama cozümü bulamamışlar bu konuda yardımınızı beklıyorum
saygılar
MURAT
Sürüm yükseltme hatası admin giriş yardım bekliyorum!
7
●403
- 02-11-2008, 16:50:17Üyeliği durduruldufarklı browser ile giriş yapmayı deneyin. dün benim de başıma geldi. veritabanından çok kez değiştirmeye çalıştım ama ff'de işe yaramadı. sonra aklıma geldi ve ie'den deneyip girdim.
sorun browser cachede sanırım. - 02-11-2008, 16:56:05eski yedeğin varsa onu kullan.önce ftp içini boşalt derim.veri tabanını da sil panelden.sonra istediğin sürümü kur.baştan bir siten olacak.temanı eklentilerini vss ftp içinden wp'ne at.en son da sql yedeği restore et yani yükle.ben öyle yapıyorum.dikkatli olursan bu çok daha kolay bence.