Arkadaşlar merhaba uzun süredir e-ticaret üzerine bir site kurmak istiyorum. Bunun için öncelikle de WooCommerce eklentisiyle bir şeyler yapmaya çalışacağım. Ancak aklıma takılan bazı konular var bu hususta yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Öncelikle şimdi biz diyelim A ürününü satacağız. Bu ürünün açıklamasını, etiketlerini falan her şeyini girdik ve sattık. Elimizde de başka yok o yüzden siteden sildik. Sürekli bu şekilde sat-sil yaparsak bu sitede kırık linklerin oluşmasına neden olmaz mı? E-ticaret sitelerinde satışı yapılan ve stoğu tükenen bu tarz ürünler için ne gibi bir uygulama mevcut? En çok merak ettiğim konu bu, ayrıca e-ticaret konusunda her tür bilgi ve öneriye de açığım. Şimdiden teşekkürler.
E-Ticaret ve WooCommerce Hakkında Çaylakça Sorular
2
●660
- 06-04-2015, 13:51:45
- 06-04-2015, 14:08:54WooCommerce hakkında pek bilgim yok ancak alternatif bir çözüm olabilir. Diğer e-ticaret sitelerinin bir çoğu gibi "Ürün geçici olarak temin edilememektedir." gibi ya da türevleri şeklinde bir not düşebilirsiniz ürün sayfasına. Sürekli sil yayınla yapmak pek mantıklı değil gibi. Ürüne özel kalıcı url oluşturup sadece içerikte dediğim şekilde değişiklikler yaparsanız daha verimli olur kanaatindeyim.