WordPress tabanlı web siteme qTranslate eklentisi kurdum. Siteyi birden çok dile çevirebilmek adına. Eklentiyi kurdum, dilleri ekledim. Buraya kadar her şey normal. Ancak yeni gönderi ya da sayfa eklemeye çalıştığımda çevirileri gireceğim bölümler açılmıyor. Bu kısımlarda;
The qTranslate Editor has disabled itself because it hasn't been tested with your Wordpress version yet. This is done to prevent Wordpress from malfunctioning. You can reenable it by clicking here (may cause data loss! Use at own risk!). To remove this message permanently, please update qTranslate to the corresponding version.şeklinde bir hata ile karşılaşıyorum. Nedir, nasıl çözerim anlayamadım.
Bir de, ben sitenin tarayıcı diline göre değilde, ana sayfada çıkan bayraklara tıklayarak insanların ilgili çeviri diline gitmesini istiyorum. Bayrakları,
<?php echo qtrans_generateLanguageSelectCode(‘image’); ?>koduyla ana sayfaya ekleyebiliyorum ancak bayraklar alt alta ve dağınık çıkıyor. Ben bu bayrakları yan yana, tek sıra halinde göstermek istiyorum.
Bu iki problemimde bana yardımcı olabilecek birisi varsa çok memnun olurum.
Vakit ayıracak olanlara ya da vakit ayırıp okuyup, çözüm bilmeyenlere şimdiden teşekkür ederim.
