Merhaba,
Vatancomputerden bilgisayar kasası toplatmıştım. (Pek anlamam, isteklerim doğrultusunda bilgisayar toplattım.)
CD/DVD raw harici herşey eksiksiz toplandı. Kasaya ilk formatı attırdım ve o şekilde kullandım bildiğiniz gibi mahalle arası bilgisayarcı da mecburiyetten attırmıştım.
Bilgisayarımın ÖZELLİKLERİ
Windows 10 Enterprise atmış bilgisayarcı çok uzun zamandır bunu kullanıyorum. Sağ alt kısımda Windows'u Etkinleştir uyarısı çıkıyor gölgeli biçimde ve dolayısıyla bilgisayarın çoğu alanını kullanamıyorum.
Benim için Windows 10 Enterprise key arıyorum harici olarak farklı bir key uyum sağlarsa oda olur. (Örn: Pro gibi) ilk formattan başka hiç atılmadı, ama yarın bir gün bilgisayarcıda format atmak istersem aynı şekilde kullanabileceğim güvenilir bir key istiyorum (LİSANS'ta sorun yaşamayacağım.) Bilgisi olan işin erbaplarından destek rica ederim.
Windows 10 Enterprise etkinleştirme keyi arıyorum.
4
●322
- 05-07-2019, 01:31:46Hocam tavsiyem sıfırdan windows 10 pro kurmanız, sonrasında epttavm gibi yerlerde 15-20 tl ye tek pc de sınırsız(gelecek formatlardan sonrada otomatik tanımlanıyor) olarak kullanabileceğiniz keyler satılıyor alabilirsiniz.
- 05-07-2019, 01:31:48"Öncelikle yasaksa belirtiniz hemen sileyim benim bilgim yok çünkü." Hocam önceden N11 Üzerinden satın almıştım şimdide buradan satın alıyorum Ümraniye de bilgisayar esnafıyım isteyen müşterilerimize LİNK satın alıp orjinal windows kurulumu yapıyoruz.Attığım linkteki enterprise versiyonudur benim satın aldığım sürüm genellikle Pro oluyor kendi kişisel bilgisayarımdada buradan aldığım keyi kullanıyorum tavsiye ederim.
- 05-07-2019, 01:36:52yahyagokgoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben bilgisayarcıya gitsem sıfırdan format atmasını istesem ve bu formatın Windows 10 Pro kurmasını istesem buraya kadar yaptıktan sonra dediğiniz gibi epttavm'den alsam yarın bir gün bir sorunla karşılaşma ihtimalim olur mu? Veya 3 ay sonra bilgisayardan dolayı sıkıntı olup gidip tekrar windows 10 pro formatı attırsam o keyle devam edebiliyorum yani değil mi?
Ümraniye uzak kalıyor yoksa çayınızı içip işlem yapmaya gelirdim.ReckRaez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yasak olacağını düşünmüyorum konu sahibi olarak bir reklam vs görmedim çünkü destek olmak bağıbında yazdığınızın farkında olduğum için benlik problem yok.
Yukarıdaki sorduğum sorunun cevabını sizde yorumlayarak verebilirseniz memnun olurum işin içerisinde olan birisi olarak.
Selam ile.. - 05-07-2019, 01:41:41Hocam attığım link'de satılan lisans anahtarı sadece tek bir anakarta lisanslanıp herhangi bir donanım değişikliği veya fdisk yapmadığınız sürece silinmiyor tek yapmanız gereken kurulumda veyahut lisans anahtarını girdikden sonra microsoft mail adresinizi bilgisayarınıza bağlamanız sonrasında istediğiniz kadar format atsanız da o mail adresini lisans anahtarını girdiğiniz bilgisayarınıza girdiğiniz de otomatik olarak windowsunuz lisanslanmış oluyor tavsiyem enterprise yerine PRO keyi almanızdır inanın orjinal windows kullanmanın faydalarını kullandığınız ilk günden anlayacaksınız gerek hız gerek güncelleştirmeler herşey tıkır tıkır takılmadan işliyor.sio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle