Hocam tavsiyem sıfırdan windows 10 pro kurmanız, sonrasında epttavm gibi yerlerde 15-20 tl ye tek pc de sınırsız(gelecek formatlardan sonrada otomatik tanımlanıyor) olarak kullanabileceğiniz keyler satılıyor alabilirsiniz.
Ben bilgisayarcıya gitsem sıfırdan format atmasını istesem ve bu formatın Windows 10 Pro kurmasını istesem buraya kadar yaptıktan sonra dediğiniz gibi epttavm'den alsam yarın bir gün bir sorunla karşılaşma ihtimalim olur mu? Veya 3 ay sonra bilgisayardan dolayı sıkıntı olup gidip tekrar windows 10 pro formatı attırsam o keyle devam edebiliyorum yani değil mi?
"Öncelikle yasaksa belirtiniz hemen sileyim benim bilgim yok çünkü." Hocam önceden N11 Üzerinden satın almıştım şimdide buradan satın alıyorum Ümraniye de bilgisayar esnafıyım isteyen müşterilerimize
LİNK satın alıp orjinal windows kurulumu yapıyoruz.Attığım linkteki enterprise versiyonudur benim satın aldığım sürüm genellikle Pro oluyor kendi kişisel bilgisayarımdada buradan aldığım keyi kullanıyorum tavsiye ederim.
Ümraniye uzak kalıyor yoksa çayınızı içip işlem yapmaya gelirdim.

Yasak olacağını düşünmüyorum konu sahibi olarak bir reklam vs görmedim çünkü destek olmak bağıbında yazdığınızın farkında olduğum için benlik problem yok.

Yukarıdaki sorduğum sorunun cevabını sizde yorumlayarak verebilirseniz memnun olurum işin içerisinde olan birisi olarak.
Selam ile..