sio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben bilgisayarcıya gitsem sıfırdan format atmasını istesem ve bu formatın Windows 10 Pro kurmasını istesem buraya kadar yaptıktan sonra dediğiniz gibi epttavm'den alsam yarın bir gün bir sorunla karşılaşma ihtimalim olur mu? Veya 3 ay sonra bilgisayardan dolayı sıkıntı olup gidip tekrar windows 10 pro formatı attırsam o keyle devam edebiliyorum yani değil mi?

Ümraniye uzak kalıyor yoksa çayınızı içip işlem yapmaya gelirdim.
Yasak olacağını düşünmüyorum konu sahibi olarak bir reklam vs görmedim çünkü destek olmak bağıbında yazdığınızın farkında olduğum için benlik problem yok. Yukarıdaki sorduğum sorunun cevabını sizde yorumlayarak verebilirseniz memnun olurum işin içerisinde olan birisi olarak.

Selam ile..
Hocam attığım link'de satılan lisans anahtarı sadece tek bir anakarta lisanslanıp herhangi bir donanım değişikliği veya fdisk yapmadığınız sürece silinmiyor tek yapmanız gereken kurulumda veyahut lisans anahtarını girdikden sonra microsoft mail adresinizi bilgisayarınıza bağlamanız sonrasında istediğiniz kadar format atsanız da o mail adresini lisans anahtarını girdiğiniz bilgisayarınıza girdiğiniz de otomatik olarak windowsunuz lisanslanmış oluyor tavsiyem enterprise yerine PRO keyi almanızdır inanın orjinal windows kullanmanın faydalarını kullandığınız ilk günden anlayacaksınız gerek hız gerek güncelleştirmeler herşey tıkır tıkır takılmadan işliyor.