Merhaba, kendim uygulamaya başladım ama herkesin kısmetini Allah verirmiş diyerek yaptıklarımı sizlerede önermek istiyorum. Belki çok arkadaş başladı, yada biliyor yinede demeden geçemiyecegim...
Kurban bayramına az kaldı hepimizde googe ads reklamları mevcut ve o sıra reklam verenler bayram için reklam çıkartcaklardır tık ve ücret farklı olur neyse farklı olur derseniz?
Alışveriş ile içerik oluşturun bayan giyim moda, bayram biletleri tatil ile içerik bayaram için gidebilceginiz tatil bölgeleri bayram alışverişleri yani bayrama özel içerikler düşünün içerik oluşturun google okur ve adense bayram öncesi ve bayram bitene kadar iyi kazandırmış olcak.
2/ Yeni yıl geliyor aralarında fark yok yine alışveriş içerikleri oluşturcaksınız.
Yeni yılda hangi eglence mekanları, yeni yıl için bayanlara kıyafetleri yazılı ve resimli şekilde modayı giyebilcekleri giyim ürünlerini tanıtın, eglence yerleri, yeni yılda tatil bölgeleri, yeni yılın biletleri için yazı ve bilet satış sitelerini toplayın sitenizde kolaylık verin kullanıcıya googlede farkı anlıyacaktır ve yeni yıl ile alış veriş ve ilgili herşey ads reklamlarında çıkacaktır.
Birde herkes de hemen hemen vardır yeni yıl ve kurban bayramı mesajları, kutlama mesaj ve ekartları klasişktir ama bunuda ek olarak belirtmek istedim artık geri gelen konular size aittir.
Ve unutmayın hit gelcektir bu hit tek google ads reklamından kazandırmıyacak banner reklamlarınızdan da kazandırcaktır.
Yalnız içerikleri benzer etmeyin ederseniz kimse kazanamaz burdaki fikirlerim hepimizin kazanması kurnazlık edipde içeriklerimizi almamaktır.
Umarım herkesin kısmetini Allah verir diye düşündügüm fikrim hepimize faydalı olur ve kazanırsınız.
Edit:
3/ Yeni yıl milli piyango bilet sonuçları ve biletleri bunu kesin ve kesin ekleyin sitenize çok büyük hit getirmektedir. Milli piyango sonuçlarını sizin web sayfanızda frameyle çıkartın.
Fikirler
8
●657
- 03-12-2007, 00:56:25çok zıktın ama nerde görülmüş tıka 3 $ len, günde 3 dolar dede inanak****** adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 03-12-2007, 00:56:54Üyeliği durduruldu******, gecen yeni yıl'da ben milli piyango biletleri ve sonuçlarıyla en büyük siteleri geçmiştim 2 gun çok büyük hit ve kazanç almıştım.****** adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdide bu dediklerimi uyguluyorum umarım hepimiz kazanırız. - 03-12-2007, 00:57:43Misafirvalla *** screen gösterirdimde o hesap banlanalı 2 yıl oluoHaymac adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 03-12-2007, 08:54:34Çok içerik sunan popüler sitelerle yarışmanın en kolay yolu parça parça içerik hazırlayarak her birine ayrı ayrı site açmaktır benim kanaatimce.Örnek verecek olursak ; diyelim mynet bu site bize birçok bilgiyi sunan bir site.Biz bu tarz bir site açarak onunla yarışmamız pek kolay olmaz. Onun yerine her bir bölüm için ayrı site açarak yarışabiliriz. Mesala sadece sms mesajları sunan bir site , yada hava durumu sunan bir site, bir ilan sitesi , maç sonuçları yayınlayan bir site .Arkadaşında dediği gibi milli piyango sonuçları yayınlayan bir site Örnekler çoğaltılabilir. Ama tek kelime üzerinde çalışmamız gerekiyor. Benim nacizane fikrim bu.
- 03-12-2007, 15:57:23Üyeliği durdurulduKalıcı içerik için büyük sitelerle yarışırsın.cyberbob adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu benim ki 3 - 4 ve yeni yıl 3 de ordan hit getirir. Bu dediklerimi ben gecen yıl yaptım iyi sonuçlar aldıgım için sizlere dedim tabii ki uygulamak veya uygulamamak size kalmıştır.
Örnek myneti demişsiniz ben sitemden ciddi kelime olmadıgı sürece daha ön sıraya gelirim bunun artarnetifleri çoktur. Okey, haber bunlarbiraz link takası gerektiren şeyler ama ilk postumdakiler link olmadan öne gelebilceginiz işlemler ama yok ben garanti etmek istiyırum diyorsanız diger sitenizden istediginiz kelime üstüne link verin tabii ki aynı host ip olmasın.
Not:
Sitenizin hiti örnek 40 - 50 bin hitse ve bu dedigimiz kelimeden biriyle hiti birde 100 veya üstüne getirseniz googlenin gözüne batıyorsunuz bunuda demeden geçemiyecem, özelikle milli piyango hiti çok büyüktür ilke gelirseniz ve 2 gun sonra sanbox'da getirebilir. Tozacını ayarlayın kimse zarar görmesin
- 04-12-2007, 04:24:26piyasada rakibin az oldugu ama popüler olması muhtemel konulara yogunlaşmak gerek. artık reklam verenler hedef sitelere yönelmiş durumda. Bu saatten sonra milli piyango sitesi yada hediyelik esya sitesi açmak mantıksız. uyan ey turk evladı
artı google adsense her siteye 3 gunluk deneme süresi veriyor bence eğer sitenizdeki içerikle reklamlar uyuşmazsa ucuz reklamlar çıkıyor. benim kendi görüşüm ve sizinle paylaştım kimsenin bilmediği bişeymi biliyorsun derseniz hayır herkezin hemen hemen bildigi şeyleri biliyorum sadece gözlemlerim böle ve sizlerle paylaştım.
aşagıdaki olay alıntıdır.
üstüne basa basa sölüyorum burayı iyi okuyun.Alıntı
Sonuç: reklamlar reklam verenin istediği şekilde yayınlanır, site dili, kullanıcı dili, kullanıcı ülkesi, ve sitenin içindeki içerik kelimeleri. domain yada alan adını ne olursa olsun (git.com olsun isterse) kelimeleriniz yaramazsa, ziyaretçiniz USA, kanada vb ülkelerden değilse sürünürsünüz.
umarım işinize yaramıştır arkadaşlar. maksadım eleştirmek değildi fikirler diye bi topic görünce fikri muhim insanların açdıgı bi topic görüm nacizane bilğilerimi ve ögrendiklerimi paylaşmak istedim.