piyasada rakibin az oldugu ama popüler olması muhtemel konulara yogunlaşmak gerek. artık reklam verenler hedef sitelere yönelmiş durumda. Bu saatten sonra milli piyango sitesi yada hediyelik esya sitesi açmak mantıksız. uyan ey turk evladı artı google adsense her siteye 3 gunluk deneme süresi veriyor bence eğer sitenizdeki içerikle reklamlar uyuşmazsa ucuz reklamlar çıkıyor. benim kendi görüşüm ve sizinle paylaştım kimsenin bilmediği bişeymi biliyorsun derseniz hayır herkezin hemen hemen bildigi şeyleri biliyorum sadece gözlemlerim böle ve sizlerle paylaştım.

aşagıdaki olay alıntıdır.
Alıntı
SON OLAY: İstanbul'da oynan son milan & liverpool (doğru hatırlıyorsam) maç öncesinde 1 sitede reklam gelirlerinde inanılmaz bir artış sağlandı. ve tıklama oranı %5 lere kadar fırladı tabii kazançta (eskisi %0.5-0.6). maç sonrasından ise bu kazanç tak diye %2 geri düştü ve şu anda %2 civarında seyrediyor. bir maç nelere kadir oldu. basitçe sitede ziyaretçilerin ilgisini çekecek daha güzel reklamlar veya konular olduğundan tıklama oranını yüksek kaldı bu seviyeyi düşürdüğümüzde gene sürünecektir. Tekrar büyük bir oynama yapacak süpriz bir reklamın yayınlanmasını beklememiz gerekiyor düşerse.
Sonuç: reklamlar reklam verenin istediği şekilde yayınlanır, site dili, kullanıcı dili, kullanıcı ülkesi, ve sitenin içindeki içerik kelimeleri. domain yada alan adını ne olursa olsun (git.com olsun isterse) kelimeleriniz yaramazsa, ziyaretçiniz USA, kanada vb ülkelerden değilse sürünürsünüz.
üstüne basa basa sölüyorum burayı iyi okuyun.
Sonuç: reklamlar reklam verenin istediği şekilde yayınlanır, site dili, kullanıcı dili, kullanıcı ülkesi, ve sitenin içindeki içerik kelimeleri. domain yada alan adını ne olursa olsun (git.com olsun isterse) kelimeleriniz yaramazsa, ziyaretçiniz USA, kanada vb ülkelerden değilse sürünürsünüz.

umarım işinize yaramıştır arkadaşlar. maksadım eleştirmek değildi fikirler diye bi topic görünce fikri muhim insanların açdıgı bi topic görüm nacizane bilğilerimi ve ögrendiklerimi paylaşmak istedim.