Çok içerik sunan popüler sitelerle yarışmanın en kolay yolu parça parça içerik hazırlayarak her birine ayrı ayrı site açmaktır benim kanaatimce.Örnek verecek olursak ; diyelim mynet bu site bize birçok bilgiyi sunan bir site.Biz bu tarz bir site açarak onunla yarışmamız pek kolay olmaz. Onun yerine her bir bölüm için ayrı site açarak yarışabiliriz. Mesala sadece sms mesajları sunan bir site , yada hava durumu sunan bir site, bir ilan sitesi , maç sonuçları yayınlayan bir site .Arkadaşında dediği gibi milli piyango sonuçları yayınlayan bir site Örnekler çoğaltılabilir. Ama tek kelime üzerinde çalışmamız gerekiyor. Benim nacizane fikrim bu.
Kalıcı içerik için büyük sitelerle yarışırsın.
Bu benim ki 3 - 4 ve yeni yıl 3 de ordan hit getirir. Bu dediklerimi ben gecen yıl yaptım iyi sonuçlar aldıgım için sizlere dedim tabii ki uygulamak veya uygulamamak size kalmıştır.
Örnek myneti demişsiniz ben sitemden ciddi kelime olmadıgı sürece daha ön sıraya gelirim bunun artarnetifleri çoktur. Okey, haber bunlarbiraz link takası gerektiren şeyler ama ilk postumdakiler link olmadan öne gelebilceginiz işlemler ama yok ben garanti etmek istiyırum diyorsanız diger sitenizden istediginiz kelime üstüne link verin tabii ki aynı host ip olmasın.
Not:
Sitenizin hiti örnek 40 - 50 bin hitse ve bu dedigimiz kelimeden biriyle hiti birde 100 veya üstüne getirseniz googlenin gözüne batıyorsunuz bunuda demeden geçemiyecem, özelikle milli piyango hiti çok büyüktür ilke gelirseniz ve 2 gun sonra sanbox'da getirebilir. Tozacını ayarlayın kimse zarar görmesin