DLE Ücretli Mi ?
16
●3.825
- 16-09-2010, 21:46:41Üyeliği durduruldudlenin en buyuk sorunu etiket gırerken tr karakter sorunu varr ç,ğ,ü gibi harfleri tanımıyor bu birinci sorun ikincisi ise yine anahtar kelime girerken veya zaten sistem kendi anahtar kelımelerını olusturuyor ç,ş,ü,ö gibi harfleri tanımıyor eger dlede bu sorun çözülürse sistem çok güzel sonuç olarak dle kullanan biri olarak wordpres diyorum
- 11-11-2012, 20:55:27dle geliştirme olarak bir çok scritpten daha basittir. modül yazmak çok zor değil. ayrıca öyle çok büyük bir desteğe ihtiyacınız olacağını düşünmüyorum. zira sistem oldukça basit. kodlar okunabilir şekilde yazılmış. en ufak sorunda çok bir kod bilgisi olmadan sisteme müdehale edebilrisiniz. wp ne kadar güzel olursa olsun ben dle diyorum.
- 12-11-2012, 11:39:29Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Çözüm öneriniz nedir? Bir kaç cümle ile bahseder misiniz?HalisTurk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyi çalışmalar. - 14-11-2012, 21:59:31Dle candır can. O kadar güzel bir script tarzı vardır ki anlatamam ya.

İlk sitem bu script ile kurulu idi. 1 sene boyunca (filehost şirketlerinden 2000Tl'e kadar -Reklamlardan 750 Tl kadar kazancım vardır.)
