ResimBox adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Contabo.com dan Tam bir saçmalık Lütfen yardım edin
13
●1.346
- 09-03-2020, 20:35:42kurulum parasını falan dediğim hepsi ödendi. zaten ödenmezse açılmaz. sorunum şu iptal edilen sunucun parasını neden yenileme olarak talep ediyorlar.ve bunu bahane göstererek iki sunucuyu da durduruyorlar. açma bedeli içinde ekstra 30 euro istiyorlar. bende yaklaşık bir senedir kullanıyorum.
- 09-03-2020, 20:41:40Haklısınız hocam. İşte mesajımda da belirttim zaten, biraz aç gözlü bir firma. Daha doğrusu çalışma mantığı bana daha çok şu şekilde geliyor. "Ucuzum ama illa ki bana işleri düşecek. Bir şey isterlerse ek ücret ister aradaki farkı kapatırım. Bu ek döner sermayeden de kazanırım." mantığındadırlar. Çünkü her bir şey istediğinizde para talep ediyor. Sadece sizin durumunuz değil, benzeri bir çok senaryo okumuştum 2 sene önce. Yanlışlıkla mesela geç ödemeyin. Hemen kapatırlar ve yeniden açma parası talep ederler falan. Hani önlerinde ayakkabınızı bağlamak amacı ile eğilseniz, neler olacağı belli değil._muzaffer_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesajım sadece size değil. Olur da contabo ile çalışmak isteyenlere fikir versin diye yazıyorum bu arada.
Eğer Paypal'ınız var ise ve ödemenizi de otomatik ödemeye bağlarsanız, sunucuyu da güzelce kurar ve hiç bir destek talebi açmadan kendi yağımda kavrulurum diyorsanız, o zaman sizin için güzel bir seçim. Yoksa uzak durulması gerekir. En ufak bir eğilmede hazır kıta arkanızda bitiyorlar. - 10-03-2020, 01:33:07Neyseki 15.00 Euro aktifleştirme ücreti ile uzlaşma yoluna gittiler. 15 dolar ödeme yaparak tekrar açtırdım.
- 10-03-2020, 05:01:03iptalini istediğiniz de id belirterek mi iptal ettiniz yoksa direkt ısrarcı bir şekilde iptal mi istediniz, açıkçası uzun zaman oldu kullanıyorum aşırı memnunum yeri geliyor ekstra sunucu ihtiyacım oluyor bazen kurulum ücreti almadıkları da oluyor mail yoluyla durumu belirtiyorum dönüşte yapıyorlar yardımcı da oluyorlar başka başka insanlar sorunlar yaşarken ben mi denk gelmiyorum. görüyorum çoğu insan hetzner, hetzner diyor neymiş bu hetzner diyip denemelik satın alasım geldi ne doğru düzgün kayıt sistemi var ne de kayıttan sonra adam akıllı sipariş verebiliyoruz yok kimlik yok ehliyet zamanında elli tane firma gezdim birisi contabo kadar olamadı.
- 10-03-2020, 14:26:52Panelden ilgili servis icin iptal etme talebi olusturmustum. Sorunum çözüldü bu gonderiyi kaldiriyorum simdiNormP adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle