Hizmeti Alırken tamamiyle anlattım ne yapmak istediğimi , Bana güzelde cevap verildi fakat sorunla karşılaşınca 2 gündür hic bir şekilde destek alamıyorum destek sisteminden açtığım talebi beklemeye alıyorlar 10 yıllık r10.net üyeliğimde ilk defa - trade kullandığım üyesiniz.
Daha önce başka bir firmadan hizmet alıyordum hiç bir sorunla karşılaşmamıştım. Eski firmamın ne kadar kaliteli olduğunu sizi tanıyınca anladım . !!!
Merhabalar öncelikle geç dönüşümüz için özür diliyorum. Destek talebinizde size gerekli izahati yapıp sonrasında lisans ücretlerini karşılamayacağımız sizin sorumluluğunuzda olduğunu bildirmiştim. Daha sonrasında çözüm istemiştiniz ve verimerkezinde tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte altyapımızda bazı çalışmalar için hazırlık yaptığımızı en kısa sürede sorunu çözeceğimizi belirttik.
Lisans hizmetleri her zaman değerli müşterilerimize aittir. Kimse sizin windows yada cpanel lisansınızı ödemez. Hizmetinizde 1 gün dahi hat yada sunucu kaynaklı sorun yaşamadınız. Vermiş olduğunuz - trade için de gerekli yorumu forum yönetimine bırakacağız.
Yine de beklettiğimiz için oldukça üzgünüz.