OmurTech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar öncelikle geç dönüşümüz için özür diliyorum. Destek talebinizde size gerekli izahati yapıp sonrasında lisans ücretlerini karşılamayacağımız sizin sorumluluğunuzda olduğunu bildirmiştim. Daha sonrasında çözüm istemiştiniz ve verimerkezinde tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte altyapımızda bazı çalışmalar için hazırlık yaptığımızı en kısa sürede sorunu çözeceğimizi belirttik.

Lisans hizmetleri her zaman değerli müşterilerimize aittir. Kimse sizin windows yada cpanel lisansınızı ödemez. Hizmetinizde 1 gün dahi hat yada sunucu kaynaklı sorun yaşamadınız. Vermiş olduğunuz - trade için de gerekli yorumu forum yönetimine bırakacağız.

Yine de beklettiğimiz için oldukça üzgünüz.
daha once baska firmadan aldigim hizmette hic boyle sorunla karsilasmadim? burda firma ismi vermem dogru olmaz ben herzaman diceksiniz ki.madem memnundunuz bizden niye hizmet aldiniz 1 ay ara vermistim. Forumdan alisverisim her zaman onceliklidir sizin konunuza gorup size yazdim yapicagim hizmetide size yazdim halbuki. size linkte verdim aldigim hizmet olarak

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi