Anket Faydalı Oldumu ?
Toplam Katılımcı Sayısı: 25
Faydalı Oldumu ?
Evet
%84,00 (21 Oy)
Hayır
%16,00 (4 Oy)
  • 29-10-2017, 10:10:29
    #19
    quite adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Not tutmak için kullanacağım Ancak Görev eklerken Mail gönderilemeyince görevi eklemiyor sanırım.
    SMTP Ayarlarını yapınca da mükemmel şekilde kasılıyor sistem. Geri SMTP ayarlarını eski haline getirdim. Ama kasma olayı gitmedi . Anlam veremedim.

    Smtp kodlarini duzenlerken hatali bir islem yapmi olabilirsiniz sistemi kasmasi imkansizdir smtp olayinin basit bir duzenlemeyle mail gonderimini pasif yapabilirsiniz.
  • 03-11-2017, 21:15:48
    #20
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Çok beğendim. Umarim geliştirmeye devam edersiniz.
  • 05-11-2017, 12:11:55
    #21
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Dünya para verip Jira'yı kullaniyorlar sade gelistirilmeye açık ve kullanisli bir scrip umarim diğer gelistirmeler kısa sürede tamamlanır. Emeğiniz için teşekkürler.
  • 05-11-2017, 22:12:23
    #22
    Son zamanlarda diger projelerim cok vaktimi aldigi icin bu tarz projelerime vakit ayiramiyorum ama bosa dustugumde bunlari tamamlayacagim yorumunuz icin tesekkurler
  • 25-02-2018, 01:05:58
    #23
    takipteyim emeğinize sağlık
  • 05-03-2018, 14:09:59
    #24
    Hocam öncelikle teşekkür ederiz böyle düşünceli bir hareket yaptığınız için.
    Ancak birisine iş ataması yaparken mail gönderilemedi diyerek işlemi task olarak kayıt etmiyor. Yani mail gönderilemese bile iş kayıt yapabilmesi bence güzel olur.
  • 24-03-2018, 09:00:14
    #25
    Bilgilendirme yapilmadan görevin kaydolmasini onlemek amacli yaptim bunu ufak bir duzenleme ile bu kurali kaldirabilirsiniz.


    DirekMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam öncelikle teşekkür ederiz böyle düşünceli bir hareket yaptığınız için.
    Ancak birisine iş ataması yaparken mail gönderilemedi diyerek işlemi task olarak kayıt etmiyor. Yani mail gönderilemese bile iş kayıt yapabilmesi bence güzel olur.




    Arkadaşlar merhaba çok uzun zaman oldu bu projeye vakit ayıramadım çok, Bu süreçte kendimi mvc yapıları ve frameworkler konusunda geliştirdim ve bu scripti yeni yüzü ile laravel frameworku ile yeniden tasarlamaya karar verdim tamamlandığında burda paylaşmış olacağım.
  • 28-03-2018, 14:49:31
    #26
    demo'da bir hata var hocam, konuyu takibe aldim emeginize tesekkur ederiz
  • 04-04-2018, 13:53:23
    #27
    SoMedyatik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    demo'da bir hata var hocam, konuyu takibe aldim emeginize tesekkur ederiz


    Yeni Bir Demo Yayınlayacağım farklı bir arayuz ve mvc yapısı ile yeniden programlıyorum sistemi