WebLOADER adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Rusların Son Bombası Devasa Uçak
71
●8.292
- 10-03-2009, 20:36:54Üyeliği durdurulduKimse hiç bir şeye inanmak zorunda değil. Ama fake diye bir şey yok. İlk eklenen resimler bilgisayar destekli olabilir. Ayrıca o ufo ile olan resim de gerçek değildir.amirali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle


1. Kalinin K-7 - Wikipedia, the free encyclopedia
2. K-7, Kalinin
3. K-7 kalinin - Google Görsel Arama - 10-03-2009, 20:42:161930un uçağını neden gösteriyorsun ki ? hangi yıldayız farkındasın dimi ?LG59 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 10-03-2009, 20:48:51Uçmaz veya sahte bu diyenlere aşadaki linkleri öneririm.
Bilim.org :: Başlık görüntüleniyor - Ekranoplan ( Deniz Canavarları )
İşte Ruslar'ın son bombası - http://fotogaleri.samanyoluhaber.com

- 10-03-2009, 21:17:17Üyeliği durdurulduHani fake demişsin ya. Ondan gösteriyorum. Samanyolu haber sitesindeki resimler bilgisayar canlandırmasıdır. Fakat benim eklediğim 1930'lu yılların resmi gerçektir. Zaten haber de projenin tekrar hayata geçirileceği şeklindedir. Gerçeğini görmeniz açısından ekledim.
Hangi yılda olduğumuz bilecek kadar da kendimdeyim. Araştırmadan bilmeden bakmadan fake demeyin her şeye. Üslubunuza da dikkat edin.
Ayrıca bundan bir önceki mesajdaki resimler Ekronoplandır. Ekronoplanlarla ilgili daha detaylı bilgiyi yine bu başlık altında şurada bulabilirsiniz. - 10-03-2009, 23:24:51fake dediğim ilk resimdir. bilgisayar malı olduğu apaçıktır.
olmaz dediğim şey ise boyle cağdışı aletlerin tekrar günümüzde kullalınmasıdır.(yok oyle bir şey türk basınının sırf haber olsun diye ortaya attığı şeydir. rus basınını takip ederim.)
bu aletler hazar denizinde test edilirdi eskiden. halen de hazar denizinde (kaspiysk şehri-dağıstan cumh.) duruyor bir iki tanesi. bir tane uçağı kaspisk'te yakından görme fırsatım da oldu.
şurda 1 satır yazı yazmışım uslubumda da bir şey göremedim.
sizce 1930 dan kalma bu uçakları günümüz savaş-teknolojisinde ne kadar bir yer tutar ? haber yaparken mantığa dayalı şeyler yazmak lazım.
saygılar. - 11-03-2009, 08:39:38neden doğru olmasın ki abartlılıcak birşeyde değil sonuçta insan yapımı bizde belkide neler var haberimiz yok turkiyede genclerinde genelde dilindedir bizim suyumuz var buyumuz var vs.. gercekden belkide vardır. ama hosuma gitti ucak içinde olmak isterdim (hatta kullanmak)

ayrıca aerodinamiği de tartışılır


