@imperio Fiyatları oturup kararlaştıramadık bu konu ile ilgili mart sonu bilgi verilecek anacak her ne olursa olsun Leaseweb veya Netdirekt gibi veri merkezlerinin sunduğu bant/fiyat ile aynı veya daha ekonomik fiyatlandırmamız olacak.. Güzel tarafı da co-location yani sunucu barındırma hizmeti alarak maliyetleri iyice minimum’a indirmiş olacaksınız. Yurt dışında aldığınız hizmetlerde Leaseweb’de bir aracı ile çalışmıyorsanız teknik destek için sunucu aylık kirasından daha fazla destek ücret bedeli ödemek zorunda kalıyorsunuz.. Netdirekt ise ücreti ile bile bir SLA sözleşmesi dahilinde destek vermiyor.. Tüm bunları göz önüne alacak olursak kesinlikle alacağınız hizmet yurt dışından daha iyi olacaktır.
Sizin "eleştiriye gelememek ve içlerinden yapıcı eleştiri seçememek gibi bir özelliğiniz var" desem, konuyu kişiselleştirmiş olurum.
Türk Telekom'dan sonra en büyük hizmet sağlayıcısı olma yolundasınız, buna "umarım" diyorum. Ardından içinde "sigorta poliçesi" imzalatılmadan kabul edilen kasalardan bahsediyorum, es geçiyorsunuz. Vesaire vesaire. Bu resmimde sevgiyi anlattım polemiğine dönecek yine.
Bazı sözlerinizde size katılmayan arkadaşlar olduğunu sanmıyorum herkez en iyisini en kalitelisini ister ve uygun fiyatda ister.
Bahsettiğiniz şeyler Güzel Türkiyemde olması zor olan birşey değil aslında sadece işine özen gösteren saygı duyan her firma bunları isterse yapabilir.
Mars Telekomda bu yolda adım atmış firmalardan biri konuyu başka yönlere çekerek fazla büyütmemek gerekir.
6-7 Ay önce ayrıldığımız Mars Telekom ile şuan ki Mars telekom arasında çok büyük gelişmeler oldu.Bu söylediklerim sadece hat kapasitesi değil örnek verirsek bizim çalıştığımız dönemde elektirik sorunları mevcutdu.Gördüğüm kadarıyla bu tarz bir sorunları artık yok müşteri memnuniyeti derseniz şikayet eden veya orası burası *********** diye açılan bir konu yok.
Burada Selçuk Bey`in başarısını gözardı etmek saçmalık olur. Ayrıca bu adım tüm Türkiye için çok büyük bir gelişmedir.
Her ne kadar aramızda bazı tatsız olaylar yaşanmış olsa bile
YİĞİDİ ÖLDÜR HAKKINI YEME demiş atalarımız şimdi gelen hatta hiç problem olmayacak kimse diyemez mutlaka bir kaç problem oluşacaktır.Ama bu tür problemler zamanla aşılacak çözümlencek sorunlardır.
Son olarak daha öncede yazdığım gibi Ülkemize bu hizmeti getiren Selçuk SARAÇ `ın başarılarının devamını diliyorum.