Sizin "eleştiriye gelememek ve içlerinden yapıcı eleştiri seçememek gibi bir özelliğiniz var" desem, konuyu kişiselleştirmiş olurum.
Türk Telekom'dan sonra en büyük hizmet sağlayıcısı olma yolundasınız, buna "umarım" diyorum. Ardından içinde "sigorta poliçesi" imzalatılmadan kabul edilen kasalardan bahsediyorum, es geçiyorsunuz. Vesaire vesaire. Bu resmimde sevgiyi anlattım polemiğine dönecek yine.
Eleştiriye değil haksız eleştiriye gelemiyorum.
Söylediklerinizin tamamına açıklama yaptım. Siz hiç birini incelemeden bilmeden söylüyorsunuz. Buda eleştiri olmuyor. Oradaki kalemleri tek tek sorup araştırsaydınız ve üzerine gerçekten ne olduğunu yazsaydınız işte bu gerçekçi bir eleştiri olurdu.
Sigorta poliçesi meselesine gelince yapılan sözleşmelerin tamamında tüm fiziksel cihazların sorumluluğu bizdedir. Bahsettiğiniz badirelerden herhangi biri yüzünden sorun yaşandığında teminatı biziz. Hatta bu konuda işi kendi şansımızada bırakmayarak sigortalanmış durumdadır. Ve hatta daha da ileriye gidersek Mars'ın tamamı 3 gün kapalı kalırsa kaybedilen parayı tazmin edebileceğimiz bir sigorta anlaşmamıza kadar vardır. Kısacası en kötü anlarıda düşünerek sizin yorumunuza gerek kalmadan zaten bunları yapıyoruz. Bunuda bir personelin sırtına yükleyerek yapmıyor bizzat patron seviyesinde takip ediyoruz

İşte bu yüzden hatalı eleştiriye hiç gelemiyorum.
Örnek olarak az önce Mars'dan geldim. 2. kat içerisindeki 100 m2 lik 2 alanın teki NetInternet diğer teki ise Servermaestro için inşaatı sürüyor sanırım 1 hafta içerisinde bitmiş ve bu firmaların sunucuları bu alanlara taşınmış olacak. Marsın aktif çalışan alanı 200 m2 daha artıyor.