• 01-09-2009, 17:42:38
    #1

    Manisaspor'un başarılı kalecisi Ufuk Ceylan, Galatasaray'a transfer oldu...
    Sözleşmesini uzatmadığı için Manisaspor Yönetimi'nin kadro dışı bıraktığı Ufuk, Galatasaray'la anlaşma sağladı.
    Bu transfer karşılığında Manisaspor'a 750 Bin Euro para + Yaser verilecek.
    Hayırlı olsun Biri Bizi Durdursun

  • 01-09-2009, 18:54:38
    #2
    Leo'yu satsınlar, hem yabancı kontejyanı açılır..
  • 01-09-2009, 19:01:05
    #3
    Kadro kaç kişi oldu yav baya oldu
  • 01-09-2009, 19:28:04
    #4
    Güzel bi' kaleci. Franco'nun yedeği olur. Franco gidince de as çıkar.
  • 01-09-2009, 23:47:43
    #5
    Bank Asya'da 11 maçta gol yememiş herhalde.
  • 01-09-2009, 23:56:33
    #6
    Bundan iki sene önce 2-2 biten Manisaspor Galatasaray maçında 2 gol yemesine rağmen harikalar yaratmıştı o zamandan beri hep bizim formanın altında görmek isterim bu çocuğu nihayet oldu
    Hayırlı olsun gerçekten yetenekli bir kaleci umarım forma şansı bulup kendini gösterir.
  • 02-09-2009, 00:29:00
    #7
    Ufuk Ceylan Galatasaray'da

    Kulübümüz, Manisaspor formasını giymekte olan milli kaleci Ufuk Ceylan ile 5 yıllık sözleşme imzalamıştır.

    Yeni oyuncumuz Ufuk Ceylan'a hoşgeldin diyor, sarı-kırmızı formala üstün başarılar diliyoruz.

    Kulübümüz futbolcularından Yaser Yıldız, Mehmet Güven ve Orkun Usak, bonservisleriyle birlikte Manisaspor'a verilmiştir. Yine kulübümüz futbolcularından Necati Ateş'in sözleşmesi, karşılıklı olarak feshedilerek Antalyaspor'a transfer olmuştur.

    Yaser Yıldız, Mehmet Güven, Orkun Usak ve Necati Ateş'e, bugüne kadar kulübümüze verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni kulüplerinde başarılar diliyoruz.

    Galatasaray Spor Kulübü


    Ufuk Ceylan Kimdir
    1986, İzmir doğumlu olan Ufuk Ceylan futbola Altay’da başladı. 2002 yılında Altay A Takımı’na yükselen Ufuk Ceylan, Altay forması ile ikinci ligde 2003-04 sezonunda iki, 2004-05 sezonunda ise altı maçta görev yaptı.

    2006 yılında ise Manisaspor’a transfer olan genç kaleci ilk sezonunda iki maçta forma giydi. Takımının üçüncü kalecisi konumunda olan Ufuk Ceylan 2006-07 sezonunda Manisaspor’la 6 lig, bir de Türkiye Kupası’na maçına çıktı.

    Ufuk Ceylan, 2007-2008 sezonunda ise Manisaspor’da birinci kaleci oldu. Manisaspor forması altında Turkcell Süper Lig’e çok iyi bir giriş yapan genç kalecinin, Liechtenstein ile oynanan Ümit Milli Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maçında kolu kırıldı. Yaklaşık 3 ay sahalarda uzak kalan Ufuk Ceylan, o sezon 16 maçta takımının kalesini korudu.

    Manisaspor’la 2008-09 sezonunda Bank Asya Ligi’nde mücadele eden genç kaleci, 30 maçta görev aldı ve takımının 1. lige çıkmasında önemli pay sahibi oldu.

    U18, U19 ve U21 Milli takımları için toplam 38 kez davet alan Ufuk Ceylan, 11 Şubat 2009 tarihinde Fildişi Sahili ile oynanan özel maçta ilk kez A Milli Takımın aday kadrosuna çağrıldı. Bu maçta yedek bekleyen genç kaleci, Azerbaycan ve Fransa ile oynanan özel maçlarda da milli takım kadrosuna davet edildi.
  • 02-09-2009, 00:31:49
    #8
    ach
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Kulübümüz futbolcularından Yaser Yıldız, Mehmet Güven ve Orkun Usak, bonservisleriyle birlikte Manisaspor'a verilmiştir. Yine kulübümüz futbolcularından Necati Ateş'in sözleşmesi, karşılıklı olarak feshedilerek Antalyaspor'a transfer olmuştur.

    fazla takip etmiyordum o kadar eder mi ? Yaser baya iyiydi diye biliyorum.
  • 02-09-2009, 00:34:32
    #9
    ach adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kulübümüz futbolcularından Yaser Yıldız, Mehmet Güven ve Orkun Usak, bonservisleriyle birlikte Manisaspor'a verilmiştir. Yine kulübümüz futbolcularından Necati Ateş'in sözleşmesi, karşılıklı olarak feshedilerek Antalyaspor'a transfer olmuştur.

    fazla takip etmiyordum o kadar eder mi ? Yaser baya iyiydi diye biliyorum.
    Mehmet Güven 8 senedir patlama yapıcak yaşı başı geldi artık
    Yaser desen imkanı yok oynıyamaz zaten geçen sene kurtarıcımızdı
    Orkun yorumsuz.
    Değermi bilmem ama Ufuk yetenekli birisi gerçekten.