• 18-03-2026, 18:28:46
    #10
    ESSA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Anlamadığım size ait baska hesaba aktarildida ee o hesabı mi hackleyip bosaltmislar
    onu ben de anlayamadım. hadi bir hesaba girdin ikinciye nasıl giriyorsun? ki ikincinin şifresini ben bile hatırlamıyorum
  • 18-03-2026, 18:34:21
    #11
    İlginc. Niye baska hesabina gondersin ki direk ilkinden boşaltırdilar. Savciliga suc duyurusu yap her türlü. Baska turlu de zaten zararini gideremezsin.
  • 18-03-2026, 18:38:28
    #12
    ESSA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İlginc. Niye baska hesabina gondersin ki direk ilkinden boşaltırdilar. Savciliga suc duyurusu yap her türlü. Baska turlu de zaten zararini gideremezsin.
    keşke anlasam. sabah ilk iş gideceğim. umarım olumlu sonuçlanır
  • 18-03-2026, 18:41:47
    #13
    gecmiş olsun
  • 18-03-2026, 18:49:22
    #14
    Hesaba girip diğer banka hesabına atmaları ilginçmiş.
    Kaputu açmışlar bir de aküyü çalmışlar, kaputu açtınız bari aküyü çalmayın. Aküyü çalmamış olsalar hani.
  • 18-03-2026, 18:54:47
    #15
    Instagram mavi tik✅
    size ait oldugunu söyledikleri iban , sizin mi peki ? gönderim yapılan yani sizin adınızdan
  • 18-03-2026, 18:55:40
    #16
    Merhaba hocam geçmiş olsun hangi banka herkesin başına gelebilir paylaşırsanız dikkatli olalım...
  • 18-03-2026, 19:05:09
    #17
    reallegal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    size ait oldugunu söyledikleri iban , sizin mi peki ? gönderim yapılan yani sizin adınızdan
    benim hocam, diğer bankayı aradım birçok işlem olduğunu söylediler. o hesabı 1-2 kere anca kullanmışımdır transfer için
  • 18-03-2026, 21:29:09
    #18
    Geçmiş olsun. Yaşamış olduğunuz durum bilişim yoluyla dolandırıcılık vakası. Yapmanız gereken ilk şey, hesabınızın bulunduğu her iki bankaya da yazılı olarak başvurmak ve işlemleri tanımadığınızı, fraud (dolandırıcılık) birimi tarafından incelenmesini talep ettiğinizi bildirmektir. Sözlü görüşmeler yeterli değil, her şeyin yazılı kaydını alın. Aynı zamanda Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunmanız gerekmekte. Bankanızın "parayı kendiniz gönderdiniz" diyerek sorumluluğu üzerinize yıkması hukuken kolay değildir, zira bankalar güvenli kimlik doğrulama sistemleri kurmakla yükümlüdür ve 1,5 ayda onlarca işlemin gerçekleşmesine göz yumulması başlı başına bir ihmal oluşturmaktadır. Konu büyürsek konu bankanın yükümlülüklerini yerine getirmemesi nedeniyle BDDK'ya şikayete kadar bile gidebilir.

    Bununla birlikte hat değişikliğine dair operatör kayıtları ile ameliyat sürecinize ilişkin belgeler, bu işlemleri bizzat yapmadığınızı destekleyen önemli deliller olacaktır. Bu belgeleri şimdiden temin etmenizi tavsiye ederim.

    Profesyonel hukuki destek almak isterseniz iletişime geçebilirsiniz.