adamın 30 tane otobusu var adana antep antep istanbul bolu vb illere gidiyor ama adam hırsızlıktan bıkmış 20 kişi biniyor 10 tane şöfor muavin arasında bölünüyor otobusleri azaltıp başka bir sektöre yönelmek market alım diyor ben bırakmıyorum
O hâlde hocam, sadece şu an anlatılanlardan kurumsallaşamayan veya kurumsallaşmasına olanak tanınmayan bir firma olduğunu anlıyorum; İK problemleriden tutun, operasyonel süreç yönetimine, kültür probleminden finansal şeffaflığa ve marka yönetimine kadar geniş yelpazede sorunlar yumağı olduğunu söyleyebilirim.
Eğer firmadaki bu sorunları, firmayı satmadan çözmek isterse detaylı bir aksiyon planı sunabiliriz. Satma isteğinde kararlıysa ve başka bir sektöre girmek isterse de projeyi üstlenmek isterim, isterseniz daha önceki projelerime
LinkedIn üzerinden ulaşabilirsiniz hocam, ayrıca dönem dönem seyahat ettiğimden, bazı otogar ve terminallerde çalışan firma temsilcileri de tanımaktayım; belki İK ve halkla ilişkiler konusunda yardımları da olabilir.