Bel fıtığı olanlar bi bakabilirmi
33
●872
- 09-01-2026, 11:16:32selamlar annem bel fıtığı rahatsızlıgı geçiriyor 2-3 gundur yatamıyor uyuyamıyor sancıdan, sizinde çevrenizde olan varsa veya kendisinde nasıl baş edıyor hangı tedavı yontemlerını kullanıyor bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
- 09-01-2026, 11:17:58Hocam babam 2 kere ameliyat oldu hala geçmedi.günde 3 -4 defa hala krem sürüyor yağ sürüyor ama kesin bir çözümü yok .Allah yardımcınız olsunSerhatKarademirr ve Altnberkan bunu beğendi.2 kişi bunu beğendi.
- 09-01-2026, 11:21:22Merhaba fizik tedavi bi nebze rahatlatıyor bunun dışında zayıflamak lazım ayrıca ağrı kesici olarak yüksek etkili ağrı kesici kullanabilir doktora danışırsanız net isim verecektir.
Ortalama 15 yıldır var bende ama kilo alınca rahatsız ediyor ara ara bacağıma vuruyordu şuanda sıkıntım yok. - 09-01-2026, 11:21:55Kayınpederim boyun fıtığı için Karamürsel'deki Greenofit diye bi yere gidiyordu, fizik tedavi uygulamışlar. Hastanede yaptırdığımız güçlü ağrı kesici iğne bile işe yaramamıştı fakat buradaki fizik tedavinin sonunda ağrılarının %90'ının kaybolduğunu söyledi. Şifanın nerden geleceği belli olmaz bi göz atın en azından. Geçmiş olsun.
- 09-01-2026, 11:27:24Hocam ameliyat vs. artık işin son evresi, bu tavsiyem muhtemelen anneniz için zor bir ihtimal fakat benim gibi genç yaşta fıtık derdini çeken arkadaşlar için fizik tedaviden önce profesyoneller eşliğinde spor veya yüzme önerebilirim. Sırt ve bel bölgesindeki kaslar ne kadar gelişirse omurgaya daha az yük biner ve fıtığı sıkıştırmaz. Allah tez zamanda şifa versin annenize ve tüm hastalara.
- 09-01-2026, 11:27:34ameliyat ve kilo verme + spor hocam. ben böyle kurtardım. şu an bile abartmıyorum 2 hafta spora gitmeyeyim psikolojik de olabilir belki ama ağrılarım artıyor. aktif spora gittiğimde bir sorun yaşamıyorum ama.Altnberkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle