Motor Kazası Yaptım | R10+
77
●2.574
- 27-07-2025, 12:20:32sezer49 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleUsta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleÇok teşekkür ederimTakva adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 27-07-2025, 12:29:52Teşekkürler hocam verilmiş sadakamız varmış ucuz atlattık çok şükür.OziyWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkür ederim hocamSanaldaOgren adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 27-07-2025, 12:42:08
Yıllar önce bende otobanda asvalt kalktığı için kaza yapmıştım, normalde tam tulumla gezerim o gün gezmeyeceğim tutmuştu. Motosiklet ile canımın bir taş parçasına bağlı olduğunu görünce yaptırıp sattım tekrar almadım.
Polis bildirdi kazanızı, bir kuruş para talep edemezsiniz ben dava bile açtım yolunu buluyorlar. Ama sizi garip garip insanlar yakında aramaya başlayacak. Sigortanızdan işsizlik alalım, sigortanızdan şunu alalım vs diye. Bu çağrıları dikkate almayın.
Google ile şunu aratın "kaza sonrası avukat aramaları" kontrol edin.


