• 09-02-2025, 17:02:20
    #1
    selamlar. 42 okullarını biliyorsunuzdur belki aranızda gidenler de vardır. Ben havuz aşamasına kadar geldim bu sene veya sonraki sene havuz aşamasına katılacağım. 42 hakkında Görüşlerinizi ve bilgilerinizi aktarırsanız sevinirim.
  • 09-02-2025, 18:26:10
    #2
    42 Okulları'na gittiğinizde olabildiğince çok çalışmanız gerekecek. Her konuyu en ince ayrıntısına kadar öğrenmeye özen gösterin, çünkü orada bir öğretmen yok; akran öğrenme modeli uygulanıyor. Bunu, denize düşüp kurtulmak için yüzmek zorunda kalmak gibi düşünebilirsiniz.
    Çok fazla arkadaşınız olacak. Size tavsiyem, herkesle dozunda vakit geçirmeniz. Çok çalışan kişilerle daha fazla iletişim kurarak onlardan bilgiler edinebilir ve birlikte öğrenebilirsiniz. ayrıca herşey ingilizce ve sınava girerken dil bilmiyorsanız zorlanabilirsiniz. bol bol çalışırsanız bir üst seviyeye geçip ordan yolunuza devam edersiniz. başarılar.
  • 09-02-2025, 18:28:13
    #3
    Selam, 42 öğrencisi olarak yorum yapmak istedim. Kesinlikle avantajları cok cok fazla. Havuza gideceksin temmuz haziran vs yüksek ihtimalle. Havuz süreci boyunca " C " dilini kullanıyoruz. 4 haftada 4 sınava giriyoruz. Sınavdaki başarı durumumuza göre ana eğitim sürecine geçiyoruz. Size çevrenizde C dilini gösterecek herhangi bir öğretmen vs olmuyor akran yardımı ile yapıyorsunuz havuz sürecinde. Açık kaynak tamamen ister chat gpt ister crhome vs araştırabilirsin heryerden. Sana havuz tavsiyesi olarak kesinlikle projelerden daha önemli olan akran yardımı. Senin ana eğitime geçmende büyük avantaj sağlıyor, herkese yardımcı olman senin havuz puanını öne çıkarır.
    • keremsener
    keremsener bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.