Odeaweb açılmıyor? Siteler durdu!
88
●12.740
- 01-12-2023, 14:53:05Hayır Türk ticarette çöktü.ioxer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 01-12-2023, 15:30:25[QUOTE=TahsinCetinkaya;1086406770]Yıllardır Odeaweb kullanan ve yüzlerce müşterimi de odeawebe yönlendiren biri olarak, piyasada nadir profesyonel çalışan işini önemseyen en iyi ilk 3 firmadan biri.
Bu tarz sorunlar olabilir, odeaweb ile ilgili bir durumda değil zaten Vodafone altyapısındaki bir sorun.
Böyle durumlarda gerek odeawebe destek olmak, gerekse benzer firmalara destek olmak adına saırla beklemeliyiz. Firma yöneticileri, ekibi zaten arkaplanda çalışıyorlardır sorunu çözmek için.
Nereye giderseniz gibi bu tarz sorunları yaşarsınız.. Firma kaynaklı da olsa firma kaynalı da olmasa...
@odeaweb; egönülden desteklerimi iletiyorum. Umarım hızlıca bu sorun vodafone tarafından çözülür.
Bakınız:
https://twitter.com/sdis67/status/1369597903535304705
[/QUOTE
Kimse zaten hosting firmasını kötülemiyor bizde uzun süredir kullanıyoruz şu zamana kadar zaten bir sorun yaşamadık ama son aylarda son 2 aydır hep aynı şeyler yaşanmaya başladı ve açıklama olarak detaylı bir açıklama yok. Ben şuan sizin yazınızda şunu fark ettim arkadaşlar susun gelirse gelir gelmezse bekleyin valla hiç de öyle olmuycak biz bu hizmet için para ödüyorsak düzenli bir destek bekleriz. Olabilir herşey olur kimse göremiyor iler ki günleri ama her bir işin b planı olmak zorunda neden 10 kişiye himzet vermiyor firma birçok kişiye hizmet veriyor. - 01-12-2023, 16:26:23Gün içinde kesinti olması hiç iç açıcı bir durum değil.
Odeaweb Türkiye'deki belirli sayıda kaliteli olduğunu düşündüğüm firmalardan ama sık sık kesinti oluyorsa sıkıntı var demektir.
Odeaweb kullanıcısı değilim.
Bir çok farklı firma kullanmış biri olarak sizleri gayet iyi anlıyorum.
Hepinize geçmiş olsun sorun düzelmiş.
Sitelerine giremeyenler için Tarayıcı önbelleğini temizlemeri tavsiye olunur. - 01-12-2023, 17:07:55adsense kapanıyor derken hocam?site 3-5 saat/gün kapalı kaldı diye adsense e bişey olmazErtaş adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 01-12-2023, 17:08:51godaddy candır
ikisi arasında çok kalmıştım ama iyiki godaddy almışım o zamanda en azından 1 ay test edeyim odeaweb de diye düşünmüştüm ama sonra üşendim tek tek siteleri taşı et iyikide godaddy e geçmişim çok Şükür daha 1 kere gitmedi ufak tefek arada çok minik kopmalar oldu tabi logluyordum hatta bir ara ama 10 saniye falan sürüyor düzeliyordu aklınızda bulunsun - 01-12-2023, 18:38:03zamanında birinin sitesi 2 gün kapalı diye hesabı kapanmış aktif olmadığı için hatta maili net şekilde göstermişti. Kazancıda yüksekti, forumdan.fatihbaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 01-12-2023, 18:38:46Godaddy yurtdışı kaynaklardan bir araştırın derim.Melihhh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maalesef aşırı müşteri kapasitesi nedeniyle ( reklam yönetimlerinde iyi oldukları için ) oldukça vasat sunuculara sahipler.
Ve bir çok lokasyonda barındırma taşeron mantığı ile başka firmalardan sağlanmakta.
Yani öyle sanıldığı kadar aman aman iyi değildir hosting açısından. Domain pazarına iyi hükmettikleri için hosting pazarında iyi yere sahipler o kadar.
Odeaweb işini düzgün yapan nadir firmalardan biridir. Bu kesintiler hemen her firma için yaşanabiliyor maalesef.
Hiç bir zaman %100 uptime süresi olmaz.
Şuna katılabilirim; kesinti sebebi ne olursa olsun şeffaflık ve anında bildirim yapılmalıdır.
İnsanlar o anlarda heyecanla bekleyiş içerisinde oldukları için bazı gerginlikler yaşanabiliyor. Bu tarz durumlar için bir personel atanmalı bence. @odeaweb;
Geçmiş olsun herkese.