godaddy candır
ikisi arasında çok kalmıştım ama iyiki godaddy almışım o zamanda en azından 1 ay test edeyim odeaweb de diye düşünmüştüm ama sonra üşendim tek tek siteleri taşı et iyikide godaddy e geçmişim çok Şükür daha 1 kere gitmedi ufak tefek arada çok minik kopmalar oldu tabi logluyordum hatta bir ara ama 10 saniye falan sürüyor düzeliyordu aklınızda bulunsun
Godaddy yurtdışı kaynaklardan bir araştırın derim.
Maalesef aşırı müşteri kapasitesi nedeniyle ( reklam yönetimlerinde iyi oldukları için ) oldukça vasat sunuculara sahipler.
Ve bir çok lokasyonda barındırma taşeron mantığı ile başka firmalardan sağlanmakta.
Yani öyle sanıldığı kadar aman aman iyi değildir hosting açısından. Domain pazarına iyi hükmettikleri için hosting pazarında iyi yere sahipler o kadar.
Odeaweb işini düzgün yapan nadir firmalardan biridir. Bu kesintiler hemen her firma için yaşanabiliyor maalesef.
Hiç bir zaman %100 uptime süresi olmaz.
Şuna katılabilirim; kesinti sebebi ne olursa olsun şeffaflık ve anında bildirim yapılmalıdır.
İnsanlar o anlarda heyecanla bekleyiş içerisinde oldukları için bazı gerginlikler yaşanabiliyor. Bu tarz durumlar için bir personel atanmalı bence.
@odeaweb;
Geçmiş olsun herkese.