[QUOTE=TahsinCetinkaya;1086406770]Yıllardır Odeaweb kullanan ve yüzlerce müşterimi de odeawebe yönlendiren biri olarak, piyasada nadir profesyonel çalışan işini önemseyen en iyi ilk 3 firmadan biri.
Bu tarz sorunlar olabilir, odeaweb ile ilgili bir durumda değil zaten Vodafone altyapısındaki bir sorun.

Böyle durumlarda gerek odeawebe destek olmak, gerekse benzer firmalara destek olmak adına saırla beklemeliyiz. Firma yöneticileri, ekibi zaten arkaplanda çalışıyorlardır sorunu çözmek için.
Nereye giderseniz gibi bu tarz sorunları yaşarsınız.. Firma kaynaklı da olsa firma kaynalı da olmasa...

@odeaweb; egönülden desteklerimi iletiyorum. Umarım hızlıca bu sorun vodafone tarafından çözülür.

Bakınız:

https://twitter.com/sdis67/status/1369597903535304705

[/QUOTE

Kimse zaten hosting firmasını kötülemiyor bizde uzun süredir kullanıyoruz şu zamana kadar zaten bir sorun yaşamadık ama son aylarda son 2 aydır hep aynı şeyler yaşanmaya başladı ve açıklama olarak detaylı bir açıklama yok. Ben şuan sizin yazınızda şunu fark ettim arkadaşlar susun gelirse gelir gelmezse bekleyin valla hiç de öyle olmuycak biz bu hizmet için para ödüyorsak düzenli bir destek bekleriz. Olabilir herşey olur kimse göremiyor iler ki günleri ama her bir işin b planı olmak zorunda neden 10 kişiye himzet vermiyor firma birçok kişiye hizmet veriyor.