Eve zarar veren kiracı
7
●408
- 26-07-2023, 19:49:05Eve zarar veren kiracı nereye şikayet edilir? Çıktıktan sonra iç kapılarda, süpürgeliklerde, dış kapıda pimapenlerde, mutfak dolabında, balkonda bir sürü hasar var. Zaten aylık 30 bin lira aşağısına oturuyordu. Bir de insan dışı kullanım sergiliyorlar. Değerli bir eviniz varsa ASLA kiraya vermeyin. Duvar yine alçı boya vs telafi edilebiliyor ama öbür malzemelerin aynısı bulunamıyor bile. Fotoğraflarını çektim, kiracıdan önceki fotoğraflar da var. Bunlar yeterli olur mu? Para da istemiyorum, EVİN KİRACIDAN ÖNCEKİ HALİNİ İSTİYORUM ne diye açılacak ne ceza verilir bilmiyorum.
- 26-07-2023, 19:52:26Dava açacaksınız, bilirkişi atanacak ve zarar tazmin edilecek. Kafaya takılacak bir şey değil. Ödemezse haciz gelir, 2 eski şuursuz kiracıma da yolladım. Faiziyle beraber aldım.
- 26-07-2023, 22:04:11Eğer kiracının evi teslim etmesinin üzerinden zaman geçmedi ise
aileniz dışında 2 kişi ile birlikte zararı tutanak altına alın.
Binadan komşular vs. olabilir. Ya da muhtar, güvenlik vs. de olabilir.
Tüm zararı kameraya alın. Sonrasında bu kanıtlarla hukuk davası
açabilirsiniz. Ayrıca savcılığa şikayet edip mala zarar verme suçundan
yargılanmasını talep edebilirsiniz.
Profilimdeki numaradan ulaşabilirseniz detaylı görüşebiliriz. Geçmiş olsun.
İyi forumlar - 27-07-2023, 09:05:52Yetmiyor hocam son ödediği kira tutarından hesaplandığında datahaerdem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 27-07-2023, 09:07:08Hocam istanbulda deniz ve adalar manzaralı avrupa yakasının da güney kısmını gören 20. Kattaki 3+1 bir dairenin kirası kaç k acaba?Josephh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle