Annemin geceleri bağlanması zorunlu olan makinayı ve benim spor, takım ayakkabılarımı çalıp kaçmıştı. Ayakkabılarda değilim ama annemin makinasını SGK verdiği için 2-3 ay koşmuştuk ki az daha "ya siz sattıysanız" gibisinden suçlu bulunuyorduk.
Balıkesir 4. Asliye Ceza Mahkemesinde davamız vardı ve dava toplam 10 yıl vermiş daha sonra indirim uygulayarak (yürü be hırsıza indirim!) 6 yıl 10 ay ceza vermişler. Yetmemiş içerde de hırsız beyimiz mahkemeye "ben çalmadım iftira atıyorlar onlardan adımı kötüledikleri için şikayetçiyim" diye dilekçe vermiş. Ver ver, ömrü boyu hırsızlıktan içerde yatan adımı kötülüyorlar diyor! Kameraya poz vermişsin amcaaaa!
Şimdi e-devlette dolaşırken davalara bakmak istedim ve tekrar bir mahkeme daha açılmış. İndirim yapacaklar galiba

Bursa Bölge Adliye Mahkemesi 9. Ceza Dairesinde Ceza Davası açılmış. Sizce ne olur arkadaşlar? Annem ve ben katılan rollerindeyiz ve gitmek zorunda mıyız?
