Konuşanlar - Bu nedir arkadaş ?
121
●4.782
- 27-06-2021, 19:17:406 yaşında bir oğlum var, inşallah sizde yaşarsınız bu duyguyu ben hiç ona göster amcana pipini demedim olması gereken ahlakla yetiştirmekten ziyade örnek bir baba olmaya çalışıyorum, acayiplik bende ise acayip olalım gitsin. sizin oğlunuz kızınız olduğunda bu tip programlara çıkartır yaşadıkları aşk cinsellik deneyimlerini anlattırırsınız, çıkartamıyorsanız kendinizle beraber izletir ailecek gülersiniz.Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
türkiyede yapılınca ayyy çok ayıp denmiyor bu millete olmayan ahlaksızlıkları millete normal gelecek şekilde sunuluyor günümüzde cinsellik 12 13 yaşlarına inmiş bu mu normal sizin için ? o çocukların ruh hallerinde psikolojik boşlukları ve tatminkarsızlığı size anlatsam anlarmısınız ? size tavsiyem olayları değerlendirirken şahsi hazlarınız fikirleriniz üzerine değerlendirmeyin toplum psikolojisi üzerine değerlendirin. ben demiyorum ki türkiyede kadınlar kapansın erkekler şalvar giysin, ama diyorum ki modern ahlaklı vizyonlu düzgün bir yaşam piçimi benimseyelim, bu videoda bile anlatan kadının yaşadığı bir travma değil mi sizce ? kucağımda çocuk var diyor bu çocuğa bu şekilde mi aile kavramı değeri öğretilecek ? bu çocuk az aklı erdiğinde annem kullanılıyor düşüncesine kapılmayacak mı ? bu düşünceye kapıldığında psikolojisi ruh hali ne durumda olcak az empati yapın. ama olsun size göre eğlenceli izlemesi.
söylediklerimi kişisel olarak algıladığınızdan kendinizi savunmayın ben sizi tanımam etmem söylediklerim geneldir sizin şahsınıza değildir. saygılar... - 27-06-2021, 20:09:57Ben zaten size hak veriyorum benim savunduğum nokta böyle programları "kökten kapatalım, kimse izlemesin" gibi algıya düşenlerde. Tabi ki bu gibi programları çocuklarımız veya küçüklerimiz izlerse örnek alabilecek veya bilmediği için farklı şekilde algılayacak. Ben bu programları 10 yaşında ki çocukta izlesin demiyorum. Tek demek istediğim bu gibi programları +18 yaş üstü kişilerin normal karşılayıp keyif alması.ModaMarka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu arada Allah bağışlasın. Benim için yanaklarından öp abi - 27-06-2021, 20:18:23Üyeliği durdurulduNasıl yani İzlememizi ve gülmemizi mi söylüyorsunuz ?umutcanra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 27-06-2021, 20:19:09öncelikle teşekkür ederim inşallah sizede nasip olur,Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konuya gelecek olursak, ben 1 yıl resmi yayıncılık yaptım pubg üzerine, ve izleyen kitlenin yaş ortalaması 13 16 9 yaşında çocuk bile vardı. çocukların elinde telefon var ise bu gibi programları izlememeleri imkansız izlemiyorlar diye düşünen hayal dünyasını tatmin etsin dursun.
günümüzde elinde telefon olmayan sosyal medya kullanmayan çocuk kaldı mı ?
bir çok anne baba sırf çocuğu sussun veya ses çıkarmasın diye telefonu eline verip odasına salıyor. telefonlada kalmıyor hemen hemen her evde her çocuğun eli altında bilgisayar var. günümüz çocuklarına yapılan tek şey kötülüktür ve bu kötülüğü el birliği ile yapıyoruz devletten halkına kadar çocuklara gençlere verdiğimiz zararın tarifi yok, sadece bilgi kirliliği veriyoruz çocuklara sabah akşam veri depolatıyoruz.
dediğiniz gibi hadi onlar çocuk izlemesi uygun değil, biz yetişkinler olarak izleyip rahatsız olmuyoruz ses çıkarmıyoruz, bu gibi programları yapan adamlar kuruluşlar medya organlarını, allah aşkına tek dertleri izlenmek para kazanmak değil mi ? her türlü pisliği yapıyorlar.
bu programı yapanlar gün sonunda acaba bugun kaç genc e ışık oldum kaç genc e örnek oldum diye mi düşünüyor yoksa kaç izlendiğine mi bakıyor
ama gerçek şu ki bu durumu düzeltecek bir şeyde yok herkes kendi evinin önünü temizlemekle mükellef yoksa ne eğitim ne bu toplumun önde gelenleri nede brokrasi nede siyaset düzeltemez kaldı ki hiç birisinin umrunda bile değil. - 27-06-2021, 20:27:46Kendi aranızda toplanın, temel taşlarınızı, ahlâkınızı, insanlığınızı kendi aranızda koruyun o halde. Rahatsız oluyorsanız, izlemeyin. Bu şekilde insanlara hakaret ederek sınırınızı aşmayın, hangi sıfatla bunları söylüyorsunuz diye sorarlar sonra.Movy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Acayipsiniz gerçekten. Dilerim ki böyle olaylar gün geçtikçe artarda artık bu ve bunun gibi muhabbetlerin normal bir konuymuş gibi herkes benimsesin.