Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yurt dışında olan her şeyi alalım diye bir şey demedim. Yurt dışı normal olan şeyi göz önünde bulunduruyor. Fakat Türkiye de bu yapılınca " ayyy çok ayıp " diyor fakat 5 yaşında ki çocuğuna " göster olup amcana pipini " diyorlar Acayipsiniz gerçekten. Dilerim ki böyle olaylar gün geçtikçe artarda artık bu ve bunun gibi muhabbetlerin normal bir konuymuş gibi herkes benimsesin.
6 yaşında bir oğlum var, inşallah sizde yaşarsınız bu duyguyu ben hiç ona göster amcana pipini demedim olması gereken ahlakla yetiştirmekten ziyade örnek bir baba olmaya çalışıyorum, acayiplik bende ise acayip olalım gitsin. sizin oğlunuz kızınız olduğunda bu tip programlara çıkartır yaşadıkları aşk cinsellik deneyimlerini anlattırırsınız, çıkartamıyorsanız kendinizle beraber izletir ailecek gülersiniz.

türkiyede yapılınca ayyy çok ayıp denmiyor bu millete olmayan ahlaksızlıkları millete normal gelecek şekilde sunuluyor günümüzde cinsellik 12 13 yaşlarına inmiş bu mu normal sizin için ? o çocukların ruh hallerinde psikolojik boşlukları ve tatminkarsızlığı size anlatsam anlarmısınız ? size tavsiyem olayları değerlendirirken şahsi hazlarınız fikirleriniz üzerine değerlendirmeyin toplum psikolojisi üzerine değerlendirin. ben demiyorum ki türkiyede kadınlar kapansın erkekler şalvar giysin, ama diyorum ki modern ahlaklı vizyonlu düzgün bir yaşam piçimi benimseyelim, bu videoda bile anlatan kadının yaşadığı bir travma değil mi sizce ? kucağımda çocuk var diyor bu çocuğa bu şekilde mi aile kavramı değeri öğretilecek ? bu çocuk az aklı erdiğinde annem kullanılıyor düşüncesine kapılmayacak mı ? bu düşünceye kapıldığında psikolojisi ruh hali ne durumda olcak az empati yapın. ama olsun size göre eğlenceli izlemesi.

söylediklerimi kişisel olarak algıladığınızdan kendinizi savunmayın ben sizi tanımam etmem söylediklerim geneldir sizin şahsınıza değildir. saygılar...