Konularım Siliniyor.
9
●323
- 03-12-2020, 03:07:44R10 fırsatlar bölümüne açtığim konularım siliniyor. 30 günlük bir sınır olduğunu belirtmişler biliyorum, tamam anlıyorum da ayda 3 konu 4 konu açan kişiler var neden o konular duruyor da ben nereye konu açarsam açayım bir kaç saat içerisinde siliniyor? Moderatöre bir kaç kere belirttim konu açanları ama konuları silinmedi. Bundan dolayı sorun olmuyor demek diye bende açtım ama konum direk silindi. Bir seferde 27. Günde açtım yine konum silindi. Burada anlamadığım neden benim konularım siliniyor? Kuralsa kural hepimiz uyalım.
- 03-12-2020, 03:13:47Anlamıyorum hocam, actığım konu 1 saat içerisinde kapatılıyor. Kim ne için kafayı takar anlamış değilim, moderatörlere veya yöneticilere bir şey demiyorum ama hangi konuyu açarsam açayım 2 saat sonra report edilmiş ve kapatılmış oluyor.SyMedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 03-12-2020, 03:16:56Hocam aslında kimsenin konusunu report eden birisi değilim ama profiline bakıyorum adam 1 ayda 3 kere aynı konuyu acmış. Bende report ettim ama konu kapatilmadı 10 gun sonra yine aynı konuyu açtı. Kimseyle bir alıp veremedigim yok ama benim konum kapatılırken aynı tür konuların 3 kere açılması bana saçma geliyor.ykbweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 03-12-2020, 03:18:15Kategori moderatörüne pm atın durumu. Bundan da sonuç alamazsanız başka yol kalmıyorAbdullahAA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 03-12-2020, 03:21:24Ben ilk defa konu açtığımda gece 4 saatlerinde konu linkini en alta koydum diye "konu yönlendiremsi" diye uyarı yazıp silmişler. Oysaki orda herkes konu linkini koyuyor ayrıca süre, stok belirtmeleri gerekirken belirtmeyen insanlar var. 30 günde dediğiniz gibi birden fazla konu açan insanlar mevcut.
Örneğin konuyu bütün kurallara uygun şekilde doğru şekilde açmama rağmen sabahleyin kalktığımda konum silinmişti. Ve daha önceki konulara baktığımda direkt konu linki paylaşıp şu ürünlerimde indirim var diyen kişilerin konuları duruyordu. Ve bakıldığında hala aynı şekilde konular açılıp silinmiyor.
Açıkçası o kategoriye kim bakıyorsa adaletli olduğunu düşünmüyorum. Daha önce haklı olduğum şikayetleri @Coskun; Beye gönderdim ama çok yoğun olduğunu ve bu tür yüzlerce mesaj geldiğine eminim umarım en yakın zamanda o adaletsizliği yapan arkadaş hakkında işlem yapılır. O konuya bir zaman harcıyoruz ve kurallara uygun açtığım halde konum siliniyorsa ve başkaların konularında kurallara bile uyulmamışken silinmiyorsa bu işin altında başka bir durum aranır. - 03-12-2020, 03:29:585 yildır forumdayım, 3 sene taktik satışi yaptım benden alıp forumda satan arkadaşlara bir şey olmadı benim konularım kapatıldı. E book hizmeti verdiğim konularımı ilk açtığım zaman 3 ay boyunca her gün konularım kapatıldı. Allah razı olsun @Coskun; bey ile görüştüm sonra konularım kapatilmadı. Bazı belirli kategorilerde adam kayırmanın olduğunu düşünüyorum. Forum kuralları belli ama üyeden üyeye ambiyene tabir ile torpil geçilmemesini istiyorum.orhansinane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 03-12-2020, 03:49:46Bu tür konuları konuşmak forum kurallarına göre yasak olabilir belki ama eleştiri yapmak hakkımız olduğunu düşünüyorum. Bir moderatörü açık şekilde şikayet etmek yasak olduğunu biliyorum ama bu durum eleştiri olduğunu düşünüyorum.AbdullahAA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben bir çok moderatör arkadaşın işini iyi yaptığını biliyorum olduğum süredir. Ama benim gördüğüm kadarıyla kayrılma olayı yapılıyor. Nasıl yapılıyor diye soran olursa satışlarımın iyi gittiği bir dönemde haksız yere banlandım. Banlanma nedenim herhangi bir mağduriyet vs. değildi. Kurallara uymayanları report etmişim. Normalde teşekkür geleceği yerde "moderatörü yanlış yönlendirme" diye banlanmışım. Banımın süresi 3-4 gün civarındaydı. Ve haksız banlanma yaşadığımı kanıtladım banım 2 gün içerisinde açıldı. 2 gün içerisinde forum dışından siparişler aldım forumdaki arkadaşlar ile iletişim halinde olmam gereken en önemli dönemde 2 gün forumdan uzak kaldım. Daha sonra bana söylenen söz "Moderatör arkadaş yanlış anlamış. Banınızı kaldırdık".
Neyse foruma geri döndüm dedim zararım büyük fırsat konusu açayım gece 04:00 veya 05:00 civarı konumu açıyorum. Saatler içerisinde 1.000 görüntülenmeyi geçti. Sonra 3-4 saat içerisinde konum silinmiş. Ve başka kişilerin 10 günlük hiçbir kurala uymayan konuları dururken bir benim konum silinmiş. Ben bu yaşadığım olayların ard arda gelmesinin tesadüf olduğuna inanmıyorum. @Coskun; Bu tür konuları açık şekilde konuşmak doğru değil. Biliyorum ama size durumu anlatamıyoruz.