Ben ilk defa konu açtığımda gece 4 saatlerinde konu linkini en alta koydum diye "konu yönlendiremsi" diye uyarı yazıp silmişler. Oysaki orda herkes konu linkini koyuyor ayrıca süre, stok belirtmeleri gerekirken belirtmeyen insanlar var. 30 günde dediğiniz gibi birden fazla konu açan insanlar mevcut.
Örneğin konuyu bütün kurallara uygun şekilde doğru şekilde açmama rağmen sabahleyin kalktığımda konum silinmişti. Ve daha önceki konulara baktığımda direkt konu linki paylaşıp şu ürünlerimde indirim var diyen kişilerin konuları duruyordu. Ve bakıldığında hala aynı şekilde konular açılıp silinmiyor.
Açıkçası o kategoriye kim bakıyorsa adaletli olduğunu düşünmüyorum. Daha önce haklı olduğum şikayetleri
@Coskun; Beye gönderdim ama çok yoğun olduğunu ve bu tür yüzlerce mesaj geldiğine eminim umarım en yakın zamanda o adaletsizliği yapan arkadaş hakkında işlem yapılır. O konuya bir zaman harcıyoruz ve kurallara uygun açtığım halde konum siliniyorsa ve başkaların konularında kurallara bile uyulmamışken silinmiyorsa bu işin altında başka bir durum aranır.