5 yildır forumdayım, 3 sene taktik satışi yaptım benden alıp forumda satan arkadaşlara bir şey olmadı benim konularım kapatıldı. E book hizmeti verdiğim konularımı ilk açtığım zaman 3 ay boyunca her gün konularım kapatıldı. Allah razı olsun
@Coskun; bey ile görüştüm sonra konularım kapatilmadı. Bazı belirli kategorilerde adam kayırmanın olduğunu düşünüyorum. Forum kuralları belli ama üyeden üyeye ambiyene tabir ile torpil geçilmemesini istiyorum.
Bu tür konuları konuşmak forum kurallarına göre yasak olabilir belki ama eleştiri yapmak hakkımız olduğunu düşünüyorum. Bir moderatörü açık şekilde şikayet etmek yasak olduğunu biliyorum ama bu durum eleştiri olduğunu düşünüyorum.
Ben bir çok moderatör arkadaşın işini iyi yaptığını biliyorum olduğum süredir. Ama benim gördüğüm kadarıyla kayrılma olayı yapılıyor. Nasıl yapılıyor diye soran olursa satışlarımın iyi gittiği bir dönemde haksız yere banlandım. Banlanma nedenim herhangi bir mağduriyet vs. değildi. Kurallara uymayanları report etmişim. Normalde teşekkür geleceği yerde "moderatörü yanlış yönlendirme" diye banlanmışım. Banımın süresi 3-4 gün civarındaydı. Ve haksız banlanma yaşadığımı kanıtladım banım 2 gün içerisinde açıldı. 2 gün içerisinde forum dışından siparişler aldım forumdaki arkadaşlar ile iletişim halinde olmam gereken en önemli dönemde 2 gün forumdan uzak kaldım. Daha sonra bana söylenen söz "Moderatör arkadaş yanlış anlamış. Banınızı kaldırdık".
Neyse foruma geri döndüm dedim zararım büyük fırsat konusu açayım gece 04:00 veya 05:00 civarı konumu açıyorum. Saatler içerisinde 1.000 görüntülenmeyi geçti. Sonra 3-4 saat içerisinde konum silinmiş. Ve başka kişilerin 10 günlük hiçbir kurala uymayan konuları dururken bir benim konum silinmiş. Ben bu yaşadığım olayların ard arda gelmesinin tesadüf olduğuna inanmıyorum.
@Coskun; Bu tür konuları açık şekilde konuşmak doğru değil. Biliyorum ama size durumu anlatamıyoruz.