• 29-04-2020, 23:21:36
    #1
    Merhaba arkadaşlar dün gittigidiyorda uygun fiyata aptamil mama gördüm ve siparişi verdim pek bir detay yazılmamış ilanda, bende satıcıya ürünlerin sktsini sordum bana baya bi cevap vermiş ürünlerimiz güvenilir yok biz bize yeteriz kampanyası vs yok ürünleri tekrar stoğa Hızlı bir şekilde almamız için ürünlere onay verin gibi şeyler, sahurda okudum pekte birşey anlamadım, gece 3 te kargo bilgileri girildi diye mesaj geldi, bugün kontrol ettim böyle bir kargo kaydı yok, gitti gidiyoru arayıp ürün onay süremi kaldırttım, gg ürün size gelmese onaylasanızda paranız bizim güvencemizde dedi, havuz sistemide mevcut ama anlamadığım bu adamların gerçekten dolandırıcılarsa amaçları ne olabilir, sokağa çıkma yasakları vs günlerin unutulup otomatik onayımı bekliyorlar?
  • 29-04-2020, 23:28:36
    #2
    ben senelerdir kullanıyorum bi sorun yaşamadım yazdıkları gbil paran güvende ondan yana sorun olmaz ürün gelmese aide süreci başlat belli bi süre sonra paran hesabında.
  • 29-04-2020, 23:35:28
    #3
    *********** olduğunu sanmıyorum. Kargoya verilme olayını da ya gecikmeye düşmesin diye sallama bi kod girmiştir ya da kargo firmasının sisteminden direkt olarak kargo girişini yaparak iletmiştir. Sorun olacağını sanmam.
  • 29-04-2020, 23:36:45
    #4
    bilalagca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    *********** olduğunu sanmıyorum. Kargoya verilme olayını da ya gecikmeye düşmesin diye sallama bi kod girmiştir ya da kargo firmasının sisteminden direkt olarak kargo girişini yaparak iletmiştir. Sorun olacağını sanmam.
    daha önce yaşadım bu olayı önceden girilip sonradan sisteme geçildi kargo numarası