iş yerinin kölelik sistemi uygulaması
27
●1.310
- 27-05-2019, 18:49:04Aklınıza takılan bir şey olursa özelden ulaşabilirsiniz bana.nirata adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 27-05-2019, 18:55:17Üyeliği durdurulduvergi levhada birşey yok hocamnirata adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
200 tl ye sanal ofis açarsınız vergi levhanızda olur adresinizde. bence kendi işinizi yapmanız sizin için daha iyi olur
- 27-05-2019, 18:57:01benim çalıştığım firma beni işten çıkarmak için çalışma saatlerini güncelledi ve yanımda çalışan arkadaşımda herhangi bir sorun yok onda güncelleme olmadı
şaka gibi yanımdaki adama senin saatlerinde bir sorun dedi. 11 saat çalışmam istendi gidiş geliş saatlerini saymıyorum bile cumarteside çalışıyordum. ve bir hafta geçmeden ayrılmak zorunda kaldım, ben fazla düşünmeden ayrıldım yaşım genç olduğu için inanın sizin yerinizde olsam patron dediğiniz kişiye laf çarpıtıp çıkardım kendimi tutamaz yüzüne karşı ağır laflar söylerdim. Bu tür patron dediğimiz kişiler genelde emeksiz bu yerlere geliyor o kesin ve yüzde yüz diye düşünüyorum birilerine çok sadık olmak (köpek gibi) yada iyi yalamak lazım böyle bilgisiz asalak patronum diye geçinmek ve ben ne dersem o kafasında olmak için ona da karakterimiz izin vermiyor. Yani bunların adamı katil eder. hocam Tanrım bizlere sabır onlara da akıl versin. bende 4 ayı geçecek işten ayrılmak zorunda kalalı, asgariye talibim şimdi sigorta bile istemiyorum o dereceye geldim. İyiki diyorum iyiki şuan evli değilim ve çocuğum yok.
- 27-05-2019, 18:57:38Üyeliği durdurulduinsanlar böyledir iyisini yaparsın daha iyisini isterler yapıcak bişey yok malesef.
- 27-05-2019, 19:00:21SGK'ya bildir durumu.nirata adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazılı olarak ikaz et. İşe giriş çıkış saatlerin belli. Maaşının ne olduğunu ve asgariden sigorta yatırdıklarını söyle. Maliyenin oraya keseceği cezanın %30'unu ödül olarak alırsın.
Ek olarak tazminatını ödemek zorunda şekilde işten ayrılırsın. Oradan gelecek toplu parayla borcunu kapatırsın bir süre kredilerden yana rahat olursun.
Sonra sakin sakin, kendince çalışacağın bir iş bulursun. Tüm işi yaptır, 3.500 ver, sonra da utanmadan mobbing yap. Şuursuz zürriyetsiz tiplere kendinizi ezdirmeyin. İş bilmeyen kişiler koca koca şirketlere binlerce lira zarara sebep oluyor. İş bilenin kıymetini bilmeleri gerektiğini öğrenmesi için, çalışanın kendisini ezdirmemesi gerekir. - 27-05-2019, 19:00:40Acıtasyon olmasın diye çoğu sorunumu yazmadım hocam ama gerçekten daha zor olan durumda insanlar var.minidora adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En azından elim ayağım tutuyor. Ortalama üstü bir mesleğim var vs. - 27-05-2019, 19:04:24Hocam ilk fırsatta başka il bakın ve bulduğunuz anfa kapıyı çarparak çıkın derim. Emeğini verseler asam givi davransalar satışlar 2 katına çıkar. İnsan iş yerinde mutlumolunca daha verimli oluyor.
200 tl ye sanal ofis açarsınız vergi levhanızda olur adresinizde. bence kendi işinizi yapmanız sizin için daha iyi olur