İş yerleri bu şekilde ilerliyor ne yazık ki.
Allah sabır versin ne diyelim.
iş yerinin kölelik sistemi uygulaması
27
●1.310
- 27-05-2019, 19:09:52Bu ara satış düştü zaten surat hep asık işle ilgilenmesim hiç yokelyesaayse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 27-05-2019, 19:11:40E-Ticaret işini ve sistemler arasındaki interface kısmındaki ayarlar konusunda bilgi sahibi olduğunuzu varsayarak söylüyorum,
Freelancer.com'a bakının. Dolar bazında fiyatlandırmalarla gelirinizi katlarsınız. Günlük o kadar saat evde PC başında freelance çalışsanız maaşınızı katlarsınız.
Kendinize ayıracağınız vakit olur, kendi sitenizi büyütmek için harcarsınız. Ayrıca arkadaşın dediği gibi, SGK'ya şikayette bulunun. O kendine patron diyen insanında yüzüne karşı söyleyin şikayette bulunacağınızı. Sizinle uzlaşmak isteyebilir, en karlı olacağınız şekilde çıkın bu işin içinden.
Sizin aylık alınan sipariş miktarını günlük miktara kadar çıkarmanız tesadüf veya o şirketin başarısı değil sizin özveriniz.metinciris ve DoraOtomotiv bunu beğendi.2 kişi bunu beğendi. - 27-05-2019, 19:33:03öncelikle satış işinde çalışırken benzer duyguları yaşadığımı ifade edebilirim ancak dışarıdan bakılınca maalesef bazı şeylerin böyle olmadığını ve yanlış düşündüğümü fark ettim. Tamam köle değilsiniz ama yönetici olarak işiniz sabit bir sipariş ağını yönetmek değil ona değer katmak.nirata adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Satış işinde çalışmayan arkadaşlar yorum yapmasın boşuna. Bunu asla anlamaz anlamayacaklar.
Bazı tabirleri sinirle yazdığınız aşikar ama lütfen dikkatlice düşünün. O bilgisayar tuşuna basmaktan anlamayanlar her yer de ve bitmeyecekler. Siz işin hepsini yapacaksınız ama hiç bir şey yapmamışsınız gibi sizi görmeye devam edecekler. Sanıyormusunuz dışarıda farklı?
Teknoloji marketler, bankalar vs AVM bütün halde bitmeyen hedefler bitmeyen çalışma temposu ister. Size 1 derse ve siz yeterli görürseniz bu iş asla ilerlemez. Bu ay 5 satıyorsanız gelecek ay 10 isteyecek. O istemezse çalışan umursamaz, umursamayacak da! Bende çok kızardım şu kadar başarılıyım hep liste de ilk 3 deyim felan ama firma buna bakmaz.
Başınız da ki kişi sizi asla iyi insan olarak bilmeyecek! Sadece satışlar yükseldikçe iyi insan olacaksınız. Rakamlar sizi iyi insan, iyi çalışan yapacak. 11 ay satışlar tavan olur 1 ay kötü olur sizden kötüsü olmaz.
Yeri gelir izin alamazsınız çünkü o adamın işi önemlidir. Sizin hayatınız falan kimsenin umrun da değil. Yeter ki oradaki iş yürüsün.iş yükü artar ama zam olmaz, fazla prim olmaz. Kendi içinizde dolar taşarsınız.
Sadece şunu düşünün.Alternatifiniz varsa elbet değerlendirin. Kimse yanlış anlamasın köle olun demiyorum ama alternatifiniz yoksa bu pc yi açmayı bilmeyen adam var ki iş sahibisiniz. Orda satış olacak ki, iş yürüyecek ki siz iş sahibi olun. Onun için siz olmazsanız başkası olacak.
Mevcut işiniz de sabredin... Daha iyisini bulursanız çıkarsınız. Bir gün işten çıkarsanız dert ettiğiniz şeylerin dert olmadığını göreceksiniz. Çok daha berbat iş yerleri olduğunu görünce bunlar dert değil diyeceksiniz...
- 27-05-2019, 19:59:04Bunu firma sahibide zaten söylüyor hocam bu satışı sen yaptın diye konuda da yazdım pc tuşuna basmayı zor beceren insanlar bunlar. Şuan durumumun aşırı sıkışık olduğunu biliyolar bundan 3 - 4 ay önce ortada böyle bir durum yoktu. Şuan tamamen sömürme peşindelerKaçan Panda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam dediğim gibi 4 tane firmada sabit. 10'larca web sitesinde freelancer olarak yöneticilik yaptım. Şuan tamamen vakitsizlikten ve üst üste gelen aksiliklerden dolayı durum zor yoksa bugün basar istifayı çıkardım zaten siteyide komple ben yazdım yazılımı silip al siteni kendin yap diyebilirim yani.Kizilay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Satış muhabbetine gelince ben kesinlikle satışcı değilim. Firma sahibine ilk günden beri bunu söyledim 1 tane satıştan anlayan müşterilerle ilgilenecek birini alalım diye. Perakende satışçılık ile e-commerce manager tamamen ayrı meslekler.
Firma sahibinin istediği benim satış yapmam ama ben oraya satışçı olarak girmedim. Yani elimi eteğimi bugün çeksem 1 hafta içinde site dibe batar.
Diğer çalıştığım firmalar e-ticaret yöneticisi altına minimum 4 kişi daha alıyor. Emin olun iş yerini görseniz çok büyük bir yer sanırsınız işe girerken yanıldığım tek nokta bu oldu. Burada işi daha çirkin noktalara getirmek istemediğim için çoğu şeyi yazmadım zaten. - 28-05-2019, 10:34:17"aldığım cevap burada e-ticaretten anlayan yok izin veremem o kadar gün oldu"
Eğer size muhtaçlar ise biraz zorlayın kendilerini hocam. Yeni gelecek kişi alışana kadar sorun yaşayacaklarını hissettir onlara. - 28-05-2019, 12:52:43istanbul üsküdar hocamFahrettinKilic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu paraya zaten hiç kimse çalışmaz burada çalışanda yeni iş arayıp çıkar çekilecek insanlar değillerMutlubiter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bugün yaşadığım olayı anlatim
müşteri 17 mayısta ürün iadesi yaptı ürün fiyatı 49 tl firma sahibinin verdiği cevap bire bir şu oldu " firma kuralı 10 günden önce bizde iade yok de" bende müşteriye bunu ben söyleyemem diyip telefonu aktardım gitti kendisi söyledi. Uğraşıp didinip siteyi bi yerlere getiriyorum firma sahibi yaptığım işi batırıyor malesef
