benim çalıştığım firma beni işten çıkarmak için çalışma saatlerini güncelledi ve yanımda çalışan arkadaşımda herhangi bir sorun yok onda güncelleme olmadı

şaka gibi yanımdaki adama senin saatlerinde bir sorun dedi. 11 saat çalışmam istendi gidiş geliş saatlerini saymıyorum bile cumarteside çalışıyordum. ve bir hafta geçmeden ayrılmak zorunda kaldım, ben fazla düşünmeden ayrıldım yaşım genç olduğu için inanın sizin yerinizde olsam patron dediğiniz kişiye laf çarpıtıp çıkardım kendimi tutamaz yüzüne karşı ağır laflar söylerdim. Bu tür patron dediğimiz kişiler genelde emeksiz bu yerlere geliyor o kesin ve yüzde yüz diye düşünüyorum birilerine çok sadık olmak (köpek gibi) yada iyi yalamak lazım böyle bilgisiz asalak patronum diye geçinmek ve ben ne dersem o kafasında olmak için ona da karakterimiz izin vermiyor. Yani bunların adamı katil eder. hocam Tanrım bizlere sabır onlara da akıl versin. bende 4 ayı geçecek işten ayrılmak zorunda kalalı, asgariye talibim şimdi sigorta bile istemiyorum o dereceye geldim. İyiki diyorum iyiki şuan evli değilim ve çocuğum yok.