Merhabalar. Öncelikle 7 yıldır kullandığım internet paketim var evimizi müteahhit e verdik ve internetini yeni yere taşıdım taşıdığımız yerde internette bir sorun yok müteahhit e verdiğimiz ev 1 ay sonraya bitiyor ve 7 yıl orada daha once internet kullanmıştım şimdi müteahhit ile görüştüm ben binanın girişinde internet telefon kutusu baglicam gibi birşey dedi fakat direkten binaya bağlayamam bunu turktelekomdan talep etmelisin dedi. Şimdi ben türk telekomaa gittiğimde yeni binamıza internetini devir etmek istediğimde kısa bir sürede mi bağlarlar yoksa diğerleri gibi 3 6 yada 1 sene beklentilerimi. Eski evimde internet alt yapısı vardı yeni bina yapıldı ve evimin yeni binamızın hemen önünde yanında Telekom telefon direği var eskiden ordan alıyordum interneti tekrar ordan alır mıyım yoksa coook beklermiyim 1 ay sonra taşınacağını şimdiden araştırmak istedim teşekkürler yardımlarınız için.
Not; eni yapılan binamızda eski evimizi,den kalan direk duruyor mutahite bina içi ankastre vs yapıncak direkten binaya kabloyu TT cekicek..
Yeni bina internet bağlatma ?
17
●3.999
- 29-07-2017, 22:42:50Bende şuan Superonline yım hatta mutahite vermeden önceden Superonlineydim ve bahsettiğim direkten alıyordum interneti geçici evede 1 hafta içinde nakil yaptilar şimdi tekrar Superonline nakil ettircem yeni evlere ( eski evler) aynı direkten binaya kablo çekecekler uzun sürmez umarım alt yapı ztn var 6 ay sürer diyor bazı arkadaşlar ama alt yapı var daha önce kullanıyodum zaten ins. uzn surmez
- 30-07-2017, 00:07:27Kablo çekmekten ziyade port olup olmaması önemli port varsa ve tanıdık varsa internetinize kavuşursunuz yoksa bekleme listesine alınıp beklersiniz ekiplerin yoğunluğuna göre bu süre uzayabiliyor.Benim arkadaşım 8 ay beklemişti.
- 23-10-2017, 23:01:07Güncelleme.#
Aynı binada kuzenim TürkTelekom abonesi internetini nakil ettirmek istemiş ve alt yapı yok diyerek göndermişler kazı vs yapılcakmış. Yetkili memur sokakta alt yapı yok rögar kapagından binaya alttan kablo cekilcek demiş.
1. Sokakta rogar kapagı yok internet Hatları Direkten veriliyor (Belediye oldugu için alt yapı denen bir şey yok )
Dün itibari ile süperonline hizmetimi nakil için işlemleri başlattım 7 iş günü içinde ekipler gelip bağlayacaklarını ve kontrol edeceklerini söylediler beklemedeyim.
Kuzenim'e dedikleri gibi banada aynı şeyi rogar'dan kablo cekicez demezler inşallah çünkü yollar eski oldugu için sokalarda caddelerde kablolar alttan geçmiyor. Eski odunsu direklerden veriliyor.
Sonuç Beklemedeyim tek ümidim evimin önündeki 7 yıldır aynı direkten çektiğim interneti tekrar aynı şekilde bağlamaları..
Bina icinde alt yapi yokmus telekom alt yapi olmadigi icin baglanti yapamayiz diyor bina icine kutuyu kim takacak telekoma gidiyorum elektrikci takar diiyor elektrikciye gidiyorum ptt takar diyor bilgisi olan yazarsa sevinirim - 21-12-2017, 11:56:58Guncelleme.#
Alt yapi basvuru dilekcesini yaklasik 2.5 ay once gorevliye verdigimden bu yana biz size en yakin zamanda donecegiz demesinden sonra hic bir sekilde donen olmadi. İnsan bir arar beyfendi dilekceniz isleme alindi yakin bi zamanda sizle tekrar irtibata gecicez der ama yol kagidi verdigimizle.kaldik. 6 dairelik apartmanda oturan herkes imza vererek talepte bulunduk donus yok. Bu surecte 4 5 defa aradim sordum haberleri yokmus casina tatmin edici cevaplar alamafim. 3 4 sefer twitterden ttdestege yazdim john pola yazdim ordan aradikarinda konuyla ilgilendiklerini donus yapacagiz denilip donus yapilmadi.
Binamin bitisigindeki direkten int vermezler 3 metre bile yok aramizda. Ki bu direkten 7 sene int kullanmama ramen baglamazlar.
Allahtan wifi telekom diye corluda bir firma ile gorustum sagolsunlar 1 aydir onlardan hizmet aliyorum 15 km mesafeden vericiler ile cok iyi bir down up. Hizmeti verioyorlar. Tt alt yapi hizmetleri cok berbat o kadar reklam yapar 1 saatliik isi yapamaz. 2018 yilinda alt yapi sikintisi cekiyoruz hala.