Güncelleme.#
Aynı binada kuzenim TürkTelekom abonesi internetini nakil ettirmek istemiş ve alt yapı yok diyerek göndermişler kazı vs yapılcakmış. Yetkili memur sokakta alt yapı yok rögar kapagından binaya alttan kablo cekilcek demiş.
1. Sokakta rogar kapagı yok internet Hatları Direkten veriliyor (Belediye oldugu için alt yapı denen bir şey yok )
Dün itibari ile süperonline hizmetimi nakil için işlemleri başlattım 7 iş günü içinde ekipler gelip bağlayacaklarını ve kontrol edeceklerini söylediler beklemedeyim.
Kuzenim'e dedikleri gibi banada aynı şeyi rogar'dan kablo cekicez demezler inşallah çünkü yollar eski oldugu için sokalarda caddelerde kablolar alttan geçmiyor. Eski odunsu direklerden veriliyor.
Sonuç Beklemedeyim tek ümidim evimin önündeki 7 yıldır aynı direkten çektiğim interneti tekrar aynı şekilde bağlamaları..
Bina icinde alt yapi yokmus telekom alt yapi olmadigi icin baglanti yapamayiz diyor bina icine kutuyu kim takacak telekoma gidiyorum elektrikci takar diiyor elektrikciye gidiyorum ptt takar diyor bilgisi olan yazarsa sevinirim