Merhabalar. Öncelikle 7 yıldır kullandığım internet paketim var evimizi müteahhit e verdik ve internetini yeni yere taşıdım taşıdığımız yerde internette bir sorun yok müteahhit e verdiğimiz ev 1 ay sonraya bitiyor ve 7 yıl orada daha once internet kullanmıştım şimdi müteahhit ile görüştüm ben binanın girişinde internet telefon kutusu baglicam gibi birşey dedi fakat direkten binaya bağlayamam bunu turktelekomdan talep etmelisin dedi. Şimdi ben türk telekomaa gittiğimde yeni binamıza internetini devir etmek istediğimde kısa bir sürede mi bağlarlar yoksa diğerleri gibi 3 6 yada 1 sene beklentilerimi. Eski evimde internet alt yapısı vardı yeni bina yapıldı ve evimin yeni binamızın hemen önünde yanında Telekom telefon direği var eskiden ordan alıyordum interneti tekrar ordan alır mıyım yoksa coook beklermiyim 1 ay sonra taşınacağını şimdiden araştırmak istedim teşekkürler yardımlarınız için.
Not; eni yapılan binamızda eski evimizi,den kalan direk duruyor mutahite bina içi ankastre vs yapıncak direkten binaya kabloyu TT cekicek..