• 16-07-2014, 14:40:26
    #10
    Üyeliği durduruldu
    Bu gibi durumlar pis durumlar, bir de bu işin sosyal mecrası var. 20-30 daireli bir aprtman değilki 3 daireli apartman şimdi sen onla yüz göz olsan cıkmıyorum diye her zaman yuz yüze geleceksiniz.

    Tadı tuzu olmucak. Taşınmak zor ve pis bir iş ama olayın bu tarafınıda düşünün. Ağustos ayı resmi yenileme ayı ise o nedenle size demiş olabilir.

    Sizin ona ilk olumsuz cevabınızda yasal olarak sözleşmeyi uzatmıyorum tebligatı çekebilir ki 1 ay var zaten bu sürede ona yeter diye biliyorum.
  • 16-07-2014, 14:46:34
    #11
    Böyle konularda hukuken devlet kiracının yanında ve kira kontratında belirtilmiş bir süre olması lazım o süre zarfında sizi mazeret göstererek evden çıkartamaz. Bence hakkınızı arayın.
  • 16-07-2014, 14:48:15
    #12
    Bu işler artık eskisi kadar kolay değil.Öyle kafanıza göre kiracıyı çıkaramazsınız, yeni yasalar geldi araştırın bence.
  • 16-07-2014, 14:52:51
    #13
    Ağustos sonunda kontrat sonu eriyor ise, pek de şansınız yok sanırım. Allah kolaylık versin size.
  • 16-07-2014, 14:53:13
    #14
    aynı binada oturuyorsanız uzlaşmacı olmak her zaman sizin yararınıza olur.
  • 16-07-2014, 14:53:20
    #15
    Üyeliği durduruldu
    Mahkeme ile uğraşmadan işi halletmelisin. Adam yaşı itibari ile biraz ters olabilir. Oğlu ile konuşmayı dene. seni anlayacaktır. Mahkeme işi olursa huzurun kaçar. Gerek yok.
  • 16-07-2014, 14:53:47
    #16
    Üyeliği durduruldu
    Kontrat süresince çıkaramaz. He illa boşalt diyorsa, tüm masraflarını karşılamalı. Ona da yanaşmıyorsa, mahkedeme tamamen sen haklısın. Kontrat tarihinden önce ise tabi.
  • 16-07-2014, 15:01:49
    #17
    Üyeliği durduruldu
    Herkes kontrant süresi yazmışta adam zaten ağustosta kontrantım bitiyor demiş yani bir ay kalmış, ev sahibide son ay yani son bir ay verme kira depozitodan düş çık demiş.

    Arkadaşda sanırım kontratım bitti ama çıkmak istemiyorum diye sormuş ona yanıt bulmak lazım .
  • 16-07-2014, 15:04:45
    #18
    Yorumcu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Herkes kontrant süresi yazmışta adam zaten ağustosta kontrantım bitiyor demiş yani bir ay kalmış, ev sahibide son ay yani son bir ay verme kira depozitodan düş çık demiş.

    Arkadaşda sanırım kontratım bitti ama çıkmak istemiyorum diye sormuş ona yanıt bulmak lazım .
    Kesinlikle katılıyorum derdim bu açıkcası.
    Yinede tüm cevaplara sonsuz teşekkürler.

    (Yorumlarda öyle bir psikolojiye büründümki bir yorumu okuyor suratım gülüyor altındakini okuyorum suratım asılıyor.)