Merhaba,
24 temmuz akşam 8 de açtığınız ticket acil, anında cevaplanması gereken bir konu değil yine her zaman ki gibi r10 da yazdığınız şeyleri yazmışsınız.
Bizde size bugün cevap verdik, sonra r10 a girdik ve şikayet açtığınızı gördük tekrar cevabı da güncelledik (üstüne bir yanıt daha attık.)
Kusura bakmayında burası büyükweb, size cevap vermek için ko yu vs yi bahane edecek değiliz. Sunucuda internet gidip gitmediğini kanıtlama yolunuda anlattık size.
Ürünü ilk aldığınız gece de bakım yapıldığını ilettik (2. bir 100g uplink etti veri merkezi) ancak ondan sonra ki 3 gün yani siz ürünü 4 gündür aldıysanız son 3 günde 10 saniye dahi internet kesilmedi ve sunucular 7/24 ulaşılabilir durumdaydı. (Bırakın uplink robotlarını biz ankarada 7/24 anlık pingliyoruz şuanda sunucularımızı)
Kanıt :
Eğer ki internet kesildiğini iddia ediyorsanız, bunu nasıl kanıtlayabileceğinizi de ilettim. R10'a şikayet açıp, açmamanız ile de cevap alıp almamanızın ilgisi yok. Dün tüm gün veri merkezindeydik ve bu yüzden acil olmayan hiç bir talebi yanıtlamadık.
Konuyu anlayıp/algılamadan mesajları beğenen arkadaşlara da üstte ki cmd ekranı ufak bir kanıt olsun. Cuma saat akşam 16:50'den itibaren sunucularımıza doğru Ankara'dan İstanbula atılan ping sonucu. En ufak bir kesinti yaşanmadı.
Dilerseniz uptime robotlardan da %100 uptime sonuçlarını iletebilirim. Ortada bahane bulduğumuz bir şey yok. Sorun yaşandığı zaman yaşandı diyoruz, bunu saklayacak, gizleyecek bir firmada değiliz. Ancak olmayan sorunu da yaşandı diyemeyiz.
Ayrıca ufak bir not : Bazı MC sunucularında timeout sürüleri var, belli süre afk kalınca dc yapıyorlar sunucudan sizi bilginiz olsun.
Olay çok basit, KO oynadığınızı düşünerek verdiğimiz cevapları tamamen geri alıyoruz. İlk gece hariç başka da bir düzenleme ve kesinti yaşanmadı. Bunun yaşandığını kanıtlamanız halinde de iadenizi sağlayabiliriz.
Bundan sonra firma olarak cevap vereceğimiz bir konu bulunmuyor.