Biletime neden günlerce cevap vermediğinizi ----acil olmayan talepleri yanıtlamadık----- diyerek açıklamışsınız. 7/24 kesintisiz olması vaadiyle satılan bir VDS hizmetinde sürekli kopmalar yaşanması ve müşterinin hizmeti kullanamaması sizin için --acil değilse--, müşteri iletişiminizi ve hizmet anlayışınızı zaten tartışmaya gerek yoktur.
Attığınız görselde 165 bin pakette 63 kayıp var. Evet, bu ICMP bazında oransal olarak çok düşük bir miktar gibi görünebilir. Ancak benim çalıştırdığım sistemler anlık ICMP paketleriyle değil, kesintisiz TCP soket bağlantısıyla çalışmaktadır. Daha önce kendi destek sisteminizde bizzat itiraf ettiğiniz ----networkte işlem yapıldı---- dediğiniz anlardaki ufak yönlendirme dalgalanmaları ICMP testinizde büyük bir kayıp gibi görünmese de, aktif TCP soketlerini (benim botlarımı) anında koparır. Zaten minecraft'ın TCPsoket bağlantısıyla çalıştığını bilmeniz gerekirdi. sitenizde bunlara yer verdiğinize göre,
Ayrıca donutsmp sunucusunda kullanıcıyı uzun süre afk kaldığı için otomatik atma sistemi yoktur. ve zaten bana verilen hata kodları öyle bir şey söylemiyor. basitçe bağlantının kesildiğini söylüyor.
Eğer sorun sizin iddia ettiğiniz gibi benim oynadığım sunucunun afk atması veya kendi problemi olsaydı, sizin altyapınızda barınmayan diğer botlarım da uzun süre afk kaldıkları için atılırlardı. Ancak sadece sizin VDS'inizdeki bağlantılar kopuyor.
Destek biletinde ----netweb'in saçma yönetimi yüzünden oluyor bizimle ilgili değil---- diyerek ağ sorununuzu açıkça kabul etmişken, şimdi burada ---sorun yok--- diyerek sadece ping testi üzerinden teknik kelime oyunları yapmanız konuyu saptırmaktan ibarettir.
Ortada kullanamadığım, bağlantısı kopan ve tarafınızca --acil değil-- denilerek destek verilmeyen bir hizmet var. Kanıtlarımı sundum, moderatörlerimizin incelemesini ve iade talebimin onaylanmasını bekliyorum.
ayrıca konuda bana like atan kullanıcılarla ne gibi bir sorununuz var anlamadım?