Merhaba, ilk olarak bu kadar zamanın ardından bulduğum tek muhatabın şikayetime verdiğiniz cevabın olması gerçekten çok üzücü.
şuan dedikleriniz sizin önceden dediklerinizle tamamen zıt olması daha da çok üzdü.

Öncelikle sorunu oynadığım sunucuya atmışsınız ama oynadığım sunucu, merdivenaltı kendi hostladığım zayıf altyapılı bir sunucu falan değildir. bahsettiğiniz ve hata aradığınız sunucu, dünyanın en büyük Minecraft sunucusu olan donutsmp. Kendi çapımda açtığım, altyapısı zayıf bir sunucuda oynamıyorum. global ve devasa bir kapasiteye sahip sistemde hata arayıp asıl sorunu oradaymış gibi göstermek hiç profesyonelliğinize uygun değil. Ayrıca zaten oynadığım sunucunun kendi sunucularında problem olsa benim diğer botlarım niye çalışmaya devam ediyordu? (ayrıca sunucuda oynamaya devam eden on binlerce insan)

Knight Online ve yurt içi/yurt dışı trafik bahanesine gelince; bu tamamen konuyu saptırmaktan ibarettir. Sitenizden hizmeti satın alırken özellikler kısmında şu oyunda yarım çalışır, bu oyunda tam çalışır veya sadece belirli oyunlar için uygundur tarzı bir ibare göremedim. Ben sizden oyun fark etmeksizin 7/24 stabil çalışması gereken bir GPU VDS hizmeti satın aldım. Hangi oyunu oynarsam oynayayım sunucunuzun internetinin kopması sizin altyapınızın sorumluluğundadır

kaldı ki sorun benim oynadıgım oyundaysa, bana yazdığınız bu kaçamak cevaplar gerçek degil herhalde. Kendi altyapınızdaki sorunu ve çalıştığınız veri merkezinin 'saçma yönetimini' açıkça itiraf ederken, şikayet konusu açılınca aniden problemin benim oyunuma dönüşmesi şeffaflıktan tamamen uzaktır.
+++