1979 doğumluyum.
Hayatında hiç eğitim bilimleri kitabı okumamışsın lkardeşim.
Ama cahilleri nasıl eğiteceğine dair uydurma fikirlere sahipsin.
Hiç bir bilgin olmayan eğitim konusunda kafandan bir eğitim politikası uydurmuşsun cahilleri kınamazsak herşey güllük gülistanlık olur diye bir saçma bir fikir anlatıyorsun.
Hayatında hiç siyasi tarih siyaset bilimi okumamışsın.
Ama dil konusunda hassas olalım diyen adama kafatasçı diyecek kadar siyasetten anlamıyorsun.
Etnik ayrımcılığı anlatan kafatasçı kelimesinin bile ne anlama geldiğini bilmeden kullanacak kadar bilgisizsin.
Hayatından sosyolojinin önünden geçmemişsi.
Kültür aktarımının ne olduğunu ne için yapıldığına dair en ufak bir fikrin bile yok.
Dışlamanın, kınamanın toplumsak kültür aktarımının temeli olduğunun bile farkında değilsin.
En komik tarafı da.
Varoşluğu cehaleti savunurken karşında görgülü olmayı eğitimi savunan adamlara avam demen.
Bu sana son mesajım, aklı başında gençler ikimizin mesajlarını okuduğunda bilmediği konularda ahkam kesmeye kalkanın kim olduğunu kendileri anlarlar.
Sizin gibiler sayesinde koca ülke görgüsüz varoş kültürün esiri oldu.
Yazdıkların küçük duruyor.
Hocam karşındaki insana her yazdığına sadece bilgisizsin diyerek, hiç bir çözüm yolu ya da fikir üretmeden sen haklı olduğunu düşünüyorsan komik.
Benim çözümüm cahili eğitmekken, senin çözümün dışlamak. Sana senin anlayacağın eğitimi veriyorum ve artık seni yok sayıyorum. Boş çığırtkanlığını atmosfere savur dur. Benden sana babasını kaybetmiş biri olarakta nasihat, babanın kültüründen utanma. Nörüyon İstanbul'da saygısızlık, Kayseri'de kültür değil. Nezaket ve görgü de böyle bir şey değil.
Kalıplarınız yüzünden ülke bu hale geldi. İnsanlara cahil diye diye düşman ettiniz, kutuplaştırdınız.