• 20-11-2014, 00:33:35
    Merhabalar,

İzmir'de yaşamaktayım. Son çalıştığım firmadan ayrıldıktan sonra henüz iş bulamadım. Bu nedenle freelance veya home office tam zamanlı olarak çalışabileceğim işlere yöneldim. E-ticaret ya da editöryal işler aramaktayım. Türkçe dil bilgim iyi seviyede. İngilizcem dış kaynaklardan çeviri yapabilecek durumda. Photoshop kullanıcısıyım.

Daha Önce Neler Yaptım?
    • İzmir'in çok bilinen 2 tane e-ticaret firmasında satınalma, kategori yönetimi, içerik yönetimi, stok yönetimi gibi konularda tam zamanlı olarak çalıştım. Sosyal medya hesaplarına katkı sağladım.
    • Avrupa'nın önde gelen bir online gaming sitesinde, 3-4 yıl süreyle editör olarak görev aldım.
    • Çeşitli sitelere outsource yazılar yazdım.

Yapabileceğim İşler
    • E-ticaret siteleriyle kategori yönetimi, içerik yönetimi, satınalma gibi konularda çalışabilirim.
    • Profesyonel ve işinde ciddi sitelere belirli kategorilerde günlük-haftalık yazılar yazabilirim. Editörlük yapabilirim. Yazacağım konuları daha çok yabancı sitelerden araştırıp kendi yorumumu katarak yazarım. Kelime adedine bağlı kalmam. Forumdaki hızlı makale yazarları gibi bir çalışma tarzım yok. Bu nedenle bu konuda ciddi sitelerle çalışmayı isterim.
    • Kurumsal Sosyal Medya hesaplarına içerik girişi sağlayabilirim.
    • Web sitesi tasarımı yapabilirim. Görsel düzenleme işleri yapabilirim.
    • Sıfırdan wordpress kurulumu ya da aktarımı sağlayabilirim.

Lütfen 1tl'ye makale, 10tl'ye 100 ürün girişi ya da 10tl ye 100 haber girişi gibi işler için pm atmayınız. Günü kurtarma adına özensiz işler yerine, sabit gelirli ve ciddi işlerle ilgileniyorum.

Belirli kalıplarda bir ücret beklentim yok. İşin ciddiyeti ve güvenilirliğine göre değişkenlik gösterebilir.

Umarım ciddi ve uzun ömürlü insanlarla burada anlaşma şansım olur.

Üşenmeyip okuduğunuz için teşekkür ederim.
    Saygılarımla.

İletişim
    Skype üzerinden iletişim kurabiliriz. Saçma sapan kişiler ekliyor diye kaldırdım. Pm ile skype adresinizi gönderebilirsiniz.
  • 22-11-2014, 22:46:27
    Sanırım aramaya devam.Umarım iyi birşeyler çıkar.
  • 23-11-2014, 22:36:24
    Kreon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhabalar,

İzmir'de yaşamaktayım. Daha önce İzmir'in çok bilinen 2 tane e-ticaret firmasında kategori yönetimi, içerik yönetimi, stok yönetimi gibi konularda tam zamanlı olarak çalıştım. Sosyal medya hesaplarına katkı sağladım. Ayrıca Avrupa'nın önde gelen bir online gaming sitesinde, 3-4 yıl süreyle editör olarak görev aldım. Şu an bir içerik ajansıyla freelence olarak çalışmaktayım.

Bunun yanında yine freelence olarak çeşitli sitelere outsource yazılar yazdım. (Basit bir örnek) Türkçe dil bilgim iyi seviyede. İngilizcem dış kaynaklardan çeviri yapabilecek durumda. Profesyonel olarak tasarımcı olmasam da 10 yıldır Photoshop kullanıyorum.

Önceliğim E-ticaret firmaları. Uygun olursa tam zamanlı "home ofis" şekilde kategori yönetimi, içerik yönetimi gibi konularda çalışmak istiyorum. Ayrıca yine ciddi sitelerde editörlük işleri de yapabilirim.

Lütfen 1tl'ye makale, 10tl'ye 100 ürün girişi ya da 10tl ye 100 haber girişi gibi işler için pm atmayınız. Günü kurtarma adına özensiz işler yerine, sabit gelirli ve ciddi işlerle ilgileniyorum.

Belirli kalıplarda bir ücret beklentim yok. İşin ciddiyeti ve güvenilirliğine göre değişkenlik gösterebilir.

Umarım ciddi ve uzun ömürlü insanlarla burada anlaşma şansım olur.

Üşenmeyip okuduğunuz için teşekkür ederim.
    Saygılarımla.

İletişim
    mesajım bulunsun, umarım 1 ay gibi bir süre sonra rahatsız edeceğim sizi. başarılar.
  • 24-11-2014, 01:30:53
    gullpasha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    mesajım bulunsun, umarım 1 ay gibi bir süre sonra rahatsız edeceğim sizi. başarılar.
    merhaba,
    sanırım yeni bir projeniz var. ben de 1 ay sonrası için aklımın bir köşesinde dursun diye pm ile çok az detay alabilir miyim?
  • 25-11-2014, 05:14:10
    Bu gece başıma gelen talihsiz bir "işveren" görüşmemi paylaşmak isterim. Gerçekten çok komik bir olay. Eline biraz para geçmiş ne oldum delisi bir arkadaş ve işveren pozisyonunda olup karşısındaki kişiyi köpeği yapabileceğini zanneden saçmalık ötesi sohbetine doyum olmadı.

Arkadaş beni skype üzerinden eklemiş ve bir iş için görüşmek istedi. "Bir iş" diyorum çünkü 1 saat konuştuk ancak iş ile ilgili hiçbir detay vermedi.

Sorular sormak istediğini söyledi. "İşveren" olarak hakkıdır, buyrun dedim. En normal sorusundan "Daha önce neler yapıyordun bahsedermisin?" en saçma sorusuna "koltuğun, masan rahatmı? " kadar hepsine cevap verdim. Ancak benim de iş ile ilgili detay istediğim bütün soruları geçiştirdi. "O kolay ya kafana takma" gibi cevaplar verdi. Daha sonra benim artık ısrarla iş ile ilgili bilgi istemem karşın sesli görüşelim dedi. Saat gecenin 4ü. Burası iyi hocam böyle devam edelim dedim. Bu tavrından dolayı 1 saat hiçbir şekilde iş ile ilgili bilgi vermemesine karşın biraz uyuz oldum açıkçası. Kim olsa aynı şeyi düşünürdü diye düşünüyorum. İş için birini ekleyeceksiniz, karşısınızdakinin seceresini isteyeceksiniz ama iş ile ilgili tek detay vermeyeceksiniz. "İşveren"miş arkadaş ama daha nasıl olunur bilmiyor.

Şöyle bir iş ilanı yoktur herhalde "Bu ilanla ilgili bilgi veremiyoruz ama siz başvurun bizim her sorumuza da eksiksiz cevap verin sonra öğrenirsiniz"

Ve komik kısım;

Daha sonra benim terslememe karşın arkadaş benimle çalışamayacağını söyledi (zaten benim öyle bir isteğim hiç olmadı)

Ve başladı,
    *ben aylık 35bin kazanıyorum
    *çok büyük fırsatı kaçırdın.
    *sen benimle uğraşacaksın, ben seninle değil (ki bu laf zaten arkadaşın ne olduğunu ortaya koyuyor)
    *maddi açıdan hayatının dönüm noktası olabilirdi.
    ve en son bu anı unutmamam ve bana ders olması için Google Adsense reklamından gelen tomarla 200tl lik para görselini gönderdi

Arkadaşım bu konuyu okursan şunu bil istiyorum. Ben 30 yaşındayım, oturmuş bir karakterim var ve bunu senin gibi tiplerin saçma teklifleriyle değiştirecek değilim. Sana görüşme sırasında hiçbir saygısızlık yapmadım. Şu yazdıklarından ders çıkarılabilecek, düzgün olan en ufak birşey göremiyorum. İnsanlara tomarla paranı göstererek neyin dersini verebileceğini sanıyorsun? Ben hayatımı tomarla para kazanma üzerine değil, düzgün işlerle hak ettiğim kadar kazanmak üzerine kurdum. Senin tüm hayatın para üzerine kurulmuş, belli ki kölesi olmuşsun. 3 kuruşla insanları istediğin gibi yönetebileceğini düşünüyorsun muhtemelen ama gördüğün gibi bu bazen sana ters tepebiliyor. Komik duruma düştüğünün farkında bile değilsin. Ne işin ne de paran beni zerre ilgilendirmiyor. Ben adam gibi çalışır doğru düzgün kazanırım rahat ol. Ne oldum delisi insanların vereceği fırsatlarla iş yapmam. Umarım yaptığın terbiyesizliği düşünür sen biraz ders çıkartırsın. Başkalarıyla da bu tavırda konuşup kendini daha fazla komik duruma düşürme.
  • 25-11-2014, 10:11:42
    Sosyal medya hesaplarında içerik üretimi için çalışmaktayız. İşinde ilgili, sürekli zamanında teslim ediyor ve en önemlisi kaliteli içerik üretiyor. Uzun vadede daha farklı projelerde de çalışma imkanımız olacaktır.

konu başlığında yazdığı aşağıdaki cümle bile işine saygısını gösteriyor.

"Lütfen 1tl'ye makale, 10tl'ye 100 ürün girişi ya da 10tl ye 100 haber girişi gibi işler için pm atmayınız."

Projeniz varsa ve çözüm ortağına ihtiyaç duyuyorsanız mutlaka danışın derim. Çalışmasanız bile fikir paylaşımı iki taraf için de faydalı olacaktır.
  • 25-11-2014, 15:30:05
    erkansava adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sosyal medya hesaplarında içerik üretimi için çalışmaktayız. İşinde ilgili, sürekli zamanında teslim ediyor ve en önemlisi kaliteli içerik üretiyor. Uzun vadede daha farklı projelerde de çalışma imkanımız olacaktır.

konu başlığında yazdığı aşağıdaki cümle bile işine saygısını gösteriyor.

"Lütfen 1tl'ye makale, 10tl'ye 100 ürün girişi ya da 10tl ye 100 haber girişi gibi işler için pm atmayınız."

Projeniz varsa ve çözüm ortağına ihtiyaç duyuyorsanız mutlaka danışın derim. Çalışmasanız bile fikir paylaşımı iki taraf için de faydalı olacaktır.
    teşekkürler hocam. sizin gibi insanlarla çalışmak keyif.
  • 26-11-2014, 09:08:08
    hackxien adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sanırım aramaya devam.Umarım iyi birşeyler çıkar.
    sağol hocam
  • 27-11-2014, 09:43:54
    alanında bilinen,kaliteli,kurumsal bir haber sitemiz var.
    Karakteri oturmuş, photoshop bilen, güncel konuları takip eden, türkçeye hakim editör arayışımız var. Aylık sabit bir maaş ödemesi yapıyoruz. Haberler çeşitli ajanslardan geliyor. (AA,DHA)

İlgilenirsen telefon numaranla beraber pm gönderebilir misin?

teşekkürler.