Kreon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

İzmir'de yaşamaktayım. Daha önce İzmir'in çok bilinen 2 tane e-ticaret firmasında kategori yönetimi, içerik yönetimi, stok yönetimi gibi konularda tam zamanlı olarak çalıştım. Sosyal medya hesaplarına katkı sağladım. Ayrıca Avrupa'nın önde gelen bir online gaming sitesinde, 3-4 yıl süreyle editör olarak görev aldım. Şu an bir içerik ajansıyla freelence olarak çalışmaktayım.

Bunun yanında yine freelence olarak çeşitli sitelere outsource yazılar yazdım. (Basit bir örnek) Türkçe dil bilgim iyi seviyede. İngilizcem dış kaynaklardan çeviri yapabilecek durumda. Profesyonel olarak tasarımcı olmasam da 10 yıldır Photoshop kullanıyorum.

Önceliğim E-ticaret firmaları. Uygun olursa tam zamanlı "home ofis" şekilde kategori yönetimi, içerik yönetimi gibi konularda çalışmak istiyorum. Ayrıca yine ciddi sitelerde editörlük işleri de yapabilirim.

Lütfen 1tl'ye makale, 10tl'ye 100 ürün girişi ya da 10tl ye 100 haber girişi gibi işler için pm atmayınız. Günü kurtarma adına özensiz işler yerine, sabit gelirli ve ciddi işlerle ilgileniyorum.

Belirli kalıplarda bir ücret beklentim yok. İşin ciddiyeti ve güvenilirliğine göre değişkenlik gösterebilir.

Umarım ciddi ve uzun ömürlü insanlarla burada anlaşma şansım olur.

Üşenmeyip okuduğunuz için teşekkür ederim.
Saygılarımla.

İletişim
mesajım bulunsun, umarım 1 ay gibi bir süre sonra rahatsız edeceğim sizi. başarılar.