Merhaba arkadaşlar google play hesabım kapatıldı ve arkadaşımın kartı üzerinden google play hesabı aldım.
Şimdi kapatılan hesabım üzerinden sorun teşkil etmeyen uygularımı orada tekrar yayınlayacagım..
Admob olarak kapatılan hesabımdan üzerinden alsam sorun teşkil eder mi ?
Yoksa yeni bir admob başvurusumu yapmam lazım yeni hesap üzerinden ?
Lütfen arkadaşlar benim için önemli cevaplarınızı bekliyorum..
Kapatılan Google Play Hesabından Sonra ADMOB Kullanımı
6
●4.629
- 16-04-2014, 23:37:46
- 17-04-2014, 01:14:28yeni play hesaba birde admob açmanızı öneririm açmazsanız ve eski reklam kodlarını kullansanız bile admob'dan uygulamayı bağla seçeneği ile uygulamayı göstermeyin.
ayrıca daha önce ban yemiş bir uygulamayı yayınlayacaksanız kodları iyice karmaşıklaştırıp (paket adı dahil) farklı bir bilgisayar ve ağda imzalamanızı markete öyle yüklemenizi tavsiye ederim.
kişisel olarak harici HardDisk'e Eclipse-SDK-Workspace ortamını kurup internet cafe, okulda lab. v.b. bilgisayarları üzerinden yüklüyorum.
evde uygulamanızı geliştirin harici hard diskinize (yada flash disk v.b.) atın uzak bir bilgisayardan markete sunun ayrıca admobun banka hesap numarasıda play kullanıcısı üzerine açılırsa hiçbir şekilde sorun olmayacaktır. - 17-04-2014, 01:44:40yeni play hesabına admob açıp oradan yapmayı düşündüm fakat bu sefer admob a verecegim banka hesabı ismi ile, google play hesabı alırken isim farklı olur diye çekincelerim oldu o daha riskli geldi.. Admob a hesap açarsam bu sefer arkadaşımın banka sını vermem gerekeçek ?mbeyaztas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şuan kendi kapatılan google play hesabım üzerindeki admob dan alıp en iyisi uygulamayı baglamak gibi, ama sonra da biz bu adamı play den banladık hala uygulamalardan para kazanıyor deyip admob kapatma ihtimalleri varmı ?
Hala eski yüklü kullanıcılardan para gelmeye devam ediyor..
Paket ismi ve kodları degiştirdim. Kendi bilgisayarımda çalışıyorum fakat apk almayı arkadaşımın bilgisayarı üzerinden yapıyorum bu sorun yaşatmaz sanırım? (internet ip si aynı, ev arkadaşım) uygulama yüklemelerinide internet cafeden yapamayı düşünüyorum..
Bu arada yorumunuz için teşekkürler hocam..
Hesabı kapanıp ondan sonra devam eden arkadaşlar nasıl yol izlediler yazarsanız çok makbüle geçer.. - 17-04-2014, 03:55:22Dediğiniz gibi arkadaşınızın banka hesabını vermeniz gerekiyor bu durumda, kuzenimin ile bu durumu uyguladım güven olayından dolayı (Ahh google nelerle uğraştırıyorsun biziadminaktuel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
)
Yeni reklam birimi açıp bağlamaktan ziyade, eski reklamlardan birinin kodunu kullanarak, yeni uygulamaya reklam vermek daha mantıklı geliyor bana ama bunu denemedim denemeye değer diye düşünüyorumAlıntı
Sonuçta yeni reklam oluşturup birde uygulamaya bağlarsanız durumu daha fazla ele vermiş olursunuz
Sorun olmaz sanırımAlıntı
Ama en temizi reklam verdiğiniz şirketi yani admobu değiştirmek bence uygulama ve reklam arasındaki tekel'i kesince denetleme biraz olsun zorlaşıyordur
Tapcontext,StartApp,MobilCore gibi reklam şirketleri mektup göndermeden hatta haftalık kazancınız 200 doları geçtiği taktirde haftalık olarak parayı iletiyorlar bu açıdan tek reklam şirketine bağlı kalmamak en mantıklı yol olarak görünüyor ki ben öyle yapıyorum
Tapcontext kullanmayı düşünürseniz referansımla kayıt olursanız sevinirim, rica ederim ayrıca umarım daha çok bilgiler paylaşılır
https://www.tapcontext.com/register/?r=dnnt3wtsk5 - 17-04-2014, 21:31:55hocam benim sebeb çok saçma palet ismi cizgi.film.izle oldugu için tek sebeb bu ne teklik hakkı bildirimi aldım nede başka bişey.. Yüzlerce hala bu tarz uygulama var ama bize patladılarSeoTurkey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ama yeni güncellemede çok fazla etiketler ve +18 ler direk kapatılacak diye uyarı var bildigim kadarı ile..
mbeyaztas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam teşekkürler cevapların için dedigin şekilde eski admobları kullanmak istiyorum fakat admobları uygulamalara baglamıştım bu sefer sorun çıkabilir diye düşünüyorum google play de şuanda yer almıyo malüm başka bir uygulamada yer alınca daha dikkat çeker diye düşünüyorum ama baglamamış olsa kesinlikle öyle denemek lazım...
artık deneme yapıcam yeni bir reklam birimi oluşturup o şekilde sorun çıkcakmı görecez
başka reklam firmalarının hepsini denedim ama çogu anti virus uygulaması virus var tepkisi verince yüklemeler azalıyordu ama abmob dan dönmek lazım sanırım bakalım..
Ne yazıkki bilgi paylaşımı sıfır dediginiz gibi keşke genel olarak herkes bilgisini paylaşsa en azından bilgilenmemiz artar ve arayışlara gitmeyiz..
)