mbeyaztas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yeni play hesaba birde admob açmanızı öneririm açmazsanız ve eski reklam kodlarını kullansanız bile admob'dan uygulamayı bağla seçeneği ile uygulamayı göstermeyin.

ayrıca daha önce ban yemiş bir uygulamayı yayınlayacaksanız kodları iyice karmaşıklaştırıp (paket adı dahil) farklı bir bilgisayar ve ağda imzalamanızı markete öyle yüklemenizi tavsiye ederim.

kişisel olarak harici HardDisk'e Eclipse-SDK-Workspace ortamını kurup internet cafe, okulda lab. v.b. bilgisayarları üzerinden yüklüyorum.

evde uygulamanızı geliştirin harici hard diskinize (yada flash disk v.b.) atın uzak bir bilgisayardan markete sunun ayrıca admobun banka hesap numarasıda play kullanıcısı üzerine açılırsa hiçbir şekilde sorun olmayacaktır.
yeni play hesabına admob açıp oradan yapmayı düşündüm fakat bu sefer admob a verecegim banka hesabı ismi ile, google play hesabı alırken isim farklı olur diye çekincelerim oldu o daha riskli geldi.. Admob a hesap açarsam bu sefer arkadaşımın banka sını vermem gerekeçek ?

şuan kendi kapatılan google play hesabım üzerindeki admob dan alıp en iyisi uygulamayı baglamak gibi, ama sonra da biz bu adamı play den banladık hala uygulamalardan para kazanıyor deyip admob kapatma ihtimalleri varmı ?

Hala eski yüklü kullanıcılardan para gelmeye devam ediyor..

Paket ismi ve kodları degiştirdim. Kendi bilgisayarımda çalışıyorum fakat apk almayı arkadaşımın bilgisayarı üzerinden yapıyorum bu sorun yaşatmaz sanırım? (internet ip si aynı, ev arkadaşım) uygulama yüklemelerinide internet cafeden yapamayı düşünüyorum..

Bu arada yorumunuz için teşekkürler hocam..

Hesabı kapanıp ondan sonra devam eden arkadaşlar nasıl yol izlediler yazarsanız çok makbüle geçer..