adminaktuel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yeni play hesabına admob açıp oradan yapmayı düşündüm fakat bu sefer admob a verecegim banka hesabı ismi ile, google play hesabı alırken isim farklı olur diye çekincelerim oldu o daha riskli geldi.. Admob a hesap açarsam bu sefer arkadaşımın banka sını vermem gerekeçek ?
Dediğiniz gibi arkadaşınızın banka hesabını vermeniz gerekiyor bu durumda, kuzenimin ile bu durumu uyguladım güven olayından dolayı (Ahh google nelerle uğraştırıyorsun bizi )
Alıntı
şuan kendi kapatılan google play hesabım üzerindeki admob dan alıp en iyisi uygulamayı baglamak gibi, ama sonra da biz bu adamı play den banladık hala uygulamalardan para kazanıyor deyip admob kapatma ihtimalleri varmı ?
Hala eski yüklü kullanıcılardan para gelmeye devam ediyor..
Yeni reklam birimi açıp bağlamaktan ziyade, eski reklamlardan birinin kodunu kullanarak, yeni uygulamaya reklam vermek daha mantıklı geliyor bana ama bunu denemedim denemeye değer diye düşünüyorum
Sonuçta yeni reklam oluşturup birde uygulamaya bağlarsanız durumu daha fazla ele vermiş olursunuz
Alıntı
Paket ismi ve kodları degiştirdim. Kendi bilgisayarımda çalışıyorum fakat apk almayı arkadaşımın bilgisayarı üzerinden yapıyorum bu sorun yaşatmaz sanırım? (internet ip si aynı, ev arkadaşım) uygulama yüklemelerinide internet cafeden yapamayı düşünüyorum..
Sorun olmaz sanırım

Ama en temizi reklam verdiğiniz şirketi yani admobu değiştirmek bence uygulama ve reklam arasındaki tekel'i kesince denetleme biraz olsun zorlaşıyordur

Tapcontext,StartApp,MobilCore gibi reklam şirketleri mektup göndermeden hatta haftalık kazancınız 200 doları geçtiği taktirde haftalık olarak parayı iletiyorlar bu açıdan tek reklam şirketine bağlı kalmamak en mantıklı yol olarak görünüyor ki ben öyle yapıyorum

Tapcontext kullanmayı düşünürseniz referansımla kayıt olursanız sevinirim, rica ederim ayrıca umarım daha çok bilgiler paylaşılır

https://www.tapcontext.com/register/?r=dnnt3wtsk5